Het leven van Rose Betram in het kort

Rose Bertram is een van de mooiste vrouwen uit België. Je kan haar herkennen van haar modellenwerk voor grote merken als H&M en L’Oreal. Ook is ze voor een tijd het gezicht geweest van Dior Beauty. Dat is ook zeker niet gek, want ze is een prachtige verschijning. Op dit moment woont ze in een buitenwijk van Amsterdam samen met haar twee dochters Naleya en Zaylee. Hiermee is ze dichtbij de vader van haar kinderen, ex-profvoetballer Gregory van der Wiel. De twee zijn niet meer samen maar proberen op hun eigen manier hun kinderen goed op te voeden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Het luxe appartement van Rose Bertram

Het appartementencomplex waar Rose in woont heet het L’Etoile. Zoals de naam doet vermoeden, is dit zeker geen goedkope woning. Rose Bertram heeft een driekamerappartement waar ze zo’n €4600,- per maand voor betaalt. Voor servicekosten wordt er nog €650,- extra geteld en komt er nog een bedrag van €295,- per maand bovenop voor een parkeerplek. Voor de meeste mensen met een ‘normaal’ salaris is dit niet te betalen.

Het appartement mag dan misschien wel heel duur zijn, maar ze heeft dan ook wel veel meer luxe dan een gemiddeld persoon. Zo heeft ze een keuken met alle ingebouwde apparaten die je je maar kan bedenken, buiten een balkon van 25 vierkante meter en heeft elke bewoner in het complex altijd een personal assistent voor hen klaar staan. Ook hier stopt het niet. Het complex heeft namelijk een fitnessruimte en een ruimte waar schoonheidsbehandelingen, massages en fysiotherapie wordt uitgevoerd. Hieronder vind je een aantal foto’s ter indicatie:

woning rose bertram amsterdam

De woning van model Rose Bertram is net een vakantieresort