Voetballegende Ronald Koeman zet zijn huis te koop

Ronald Koeman, een bekend gezicht in de Nederlandse voetbalwereld, begon zijn carrière als voetballer en behaalde successen, waaronder het Europees kampioenschap in 1988. Later werd hij een gerespecteerde voetbaltrainer, met als hoogtepunt zijn rol als bondscoach van Nederland en zijn trainerschap bij zijn Catalaanse liefde FC Barcelona. Onlangs heeft hij zijn huis in Amsterdam te koop gezet, wat ons doet afvragen welke woning haar daar voor in de plaats koopt. Ronald kocht in 2017 de woning voor 910.000 euro. Dus lukt het om zijn woning te verkopen voor het gevraagde bedrag, dan scoort hij een winst van 365.000 euro! Dat is een behoorlijke hoeveelheid geld op de rekening. Is het huis mooi? Wij geven je een kijkje!

 

Hoe beschrijft de Funda-advertentie het huis in Amsterdam Oud-West?

Voor het geboden bedrag leeft de nieuwe bewoner in de Kinkerbuurt in een uiterst luxe tweedelige woning met een ruimte van maar liefst 147 vierkante meter. Je zit er letterlijk en figuurlijk warmpjes bij, want overal in het huis kan je genieten van de vloerverwarming. De woning bevat in totaal vier slaapkamers en twee badkamers.

Op de begane grond bevindt zich het woongedeelte met de eetruimte, terwijl op de bovenverdieping vier slaapkamers en twee badkamers zijn gelegen. Bovendien is er een gang die je naar een dakterras van 28 vierkante meter leidt. Verder is het dicht bij het winkelcentrum “De Hallen”, waar jij kan genieten van de talloze lekkere eettentjes. Daar komt bij dat het Vondelpark op loopafstand is, om bijvoorbeeld even een balletje te gaan trappen! Vind jij dit 1.275.000 euro waard? Bekijk de foto’s van de woning hieronder of kijk op de website van Bekende Buren: