Peter Bosz zijn mogelijke overstap naar PSV

Peter Bosz (59) is een Nederlands voetbaltrainer die in zijn carrière heel wat grote clubs onder zijn hoede heeft gehad. Zo was Bosz al eerder trainer van onder andere Ajax, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen en recent geleden bij de Franse voetbalclub Olympique Lyonnais.

De in Apeldoorn geboren voetbalfanaat zit momenteel zonder club. Geruchten luiden dat PSV interesse heeft om Peter Bosz aan te stellen als nieuwe hoofdtrainer na het vertrek van Ruud van Nistelrooy. Voor nu zit Peter Bosz thuis, zijn besluit te overwegen in een prachtige woning.

binnenkijken: Peter Bosz zijn woning in Apeldoorn

Peter Bosz heeft een zeer aantrekkelijke woning gekocht in zijn geboortestad Apeldoorn. Deze fraaie woning kocht de oefenmeester voor een bedrag van 395.000 euro. De woning heeft een woonoppervlakte van 88 vierkante meter die zich op een ruim perceel bevindt van in totaal 210 vierkante meter. De twee-onder-een-kapwoning beschikt over drie kamers, waarvan twee twee slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning. Verder beschikt de woning  over een riante achtertuin van 102 vierkante meter die goed is onderhouden. Ideaal om deze zomer heerlijk van het zonnetje te kunnen genieten.

Ben jij benieuwd hoe de woning eruit ziet? Bekijk dan de video hieronder: