Enorm vermogen door televisiecarrière

De succesvolle carrière van Nikkie Plessen begon in 2000 met de welbekende soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Vervolgens acteerde Plessen in diverse andere series en films. Zes jaar later maakte ze de carrièreswitch van actrice naar presentatrice. Zo presenteerde ze het programma Reaction en kwam daarna bij RTL 5 terecht. Hier was ze verantwoordelijk voor maar liefst vier verschillende televisieprogramma’s en was ze niet van de buis te slaan.

Het contract bij RTL 5 gaf Plessen wat financiële ruimte, waardoor het voor haar mogelijk werd om haar modedroom te verwezenlijken. Ze startte bijvoorbeeld het modelabel NIKKIE en van daaruit ontstond de modelijn Nik & Nik. Daarnaast zette Nikkie een eigen bedrijf in de make-up op en werd ze een heuse modekoningin. Met deze merken bewijst Nikkie Plessen een succesvolle zakenvrouw te zijn, want sinds het realiseren van haar modedroom klotsen de centen over de plinten. Het abnormale vermogen van tientallen miljoenen euro’s heeft Plessen vervolgens belegd in een aantal vastgoedobjecten, waaronder dit prachtige pand in Amsterdam-Zuid!

Grote woonruimte in hartje Amsterdam

Met haar man Ruben Bontekoe kocht Plessen dit schitterende herenhuis te Amsterdam in 2005. In het oude pand is ruimte voor tien verschillende kamers die een woonoppervlakte bieden van ruim 330 vierkante meter. Deze woonruimte is verdeeld over zes woonlagen die allemaal te bereiken zijn met een interne lift.

Op de begane grond vinden we de eetkamer die met openslaande deuren toegang biedt tot de royale achtertuin. Woningen met een tuin in het hartje van Amsterdam zijn erg lastig te vinden, maar bij deze woning van Plessen is alles inbegrepen. Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer terug te vinden. Door het grote raam is het uitzicht over de stad erg mooi. De drukke straten van de hoofdstad gaan uiteraard nooit vervelen!

Thuisbioscoop en eigen wijnkelder

Ook is de keuken op de begane grond geplaatst. Hier is veelvuldig gebruik gemaakt van zwart marmer en luxe inbouwapparatuur. Hier kunnen lekkere snacks gemaakt worden die in de privébioscoop genuttigd kunnen worden. In het souterrain moet de uitgebreide thuisbioscoop de nodige ontspanning bieden. Uiteraard zijn er meerdere huizen in Nederland te vinden die over een eigen bioscoop beschikken, maar in een Amsterdams pand is zo’n faciliteit uiterst exclusief. Naast de thuisbioscoop is in het souterrain ook nog een ruime wijnkelder terug te vinden. Voor een lekker drankje hoef je het appartement dus niet eens te verlaten. Eigenlijk is de woning voorzien van alles waar iedere man van droomt!

Op de bovenliggende verdieping vinden we een royale slaapkamer terug met uitzicht over de stad. Aangrenzend vinden we een luxueuze badkamer terug. Deze badkamer is ruimer dan de gemiddelde woning in Amsterdam. Hierdoor is er ruimte genoeg voor een groot ligbad en een wastafel met dubbele wasbak. Ook staat er een gigantische kast aan de zijkant van de kamer, waardoor er wel honderd handdoeken kunnen worden opgeborgen.

Al deze ruimtes zijn uiteraard van groot belang in een huis, maar de woning onderscheidt zich pas écht met de privébieb. In deze bibliotheek is ruimte voor een grote hoeveelheid boeken. Laten we eerlijk zijn, een eigen bibliotheek in huis is iets wat we niet vaak tegenkomen. Het doet de vraagprijs daarom ook flink toenemen.

Royale achtertuin en zonnig dakterras

Alle luxe die we aan de binnenzijde van het huis zien, is ook in de achtertuin terug te zien. Zo beslaat de tuin een oppervlakte van maar liefst 100 vierkante meter. Daar kan heerlijk genoten worden van de zon deze zomer, maar ook het dakterras van 45 vierkante meter is daar ideaal voor. De perfecte ligging op het zuiden zorgt ervoor dat de zon de gehele dag op de tuin en het dakterras schijnt. Lekker bruin worden midden in de stad, geweldig toch?

Winst van een miljoen euro

Toen Nikkie Plessen en haar partner de woning kochten lieten ze er een hypotheek op vestigen van 4,5 miljoen euro. Momenteel staat het appartement te koop voor maar liefst 5.480.000 euro. Met de verkoop probeert Plessen dus een winst te slaan van bijna een miljoen euro! Als het lukt om de woning te verkopen zonder prijsverlaging krikt de modekoningin haar vermogen op naar zo’n 34 miljoen euro. We zijn natuurlijk razend benieuwd naar wat voor huis Plessen terug gaat kopen met dit abnormale budget! Bekijk hieronder meer foto’s van dit miljoenenpand of neem een kijkje op de website van Bekende Buren:

Woning nikkie plessen

Woning nikkie plessen