Bovendien zijn de twee blondines regelmatig viral gegaan op Instagram vanwege hun spectaculaire looks. Dochter Anna Nyström houdt haar moeder een beetje uit de schijnwerpers, maar af en toe deelt ze een foto samen met haar. Daarnaast is ze werkzaam in fitnessindustrie en heeft ze sporadisch een video op haar YouTube-kanaal.

Overigens is Anna niet de enige bloedmooie dame met een prachtige moeder. Zo zijn deze Amerikaanse moeder en dochter (met Filipijnse roots) ook viral gegaan.

Zweedse blondines Anna Nyström en haar moeder lijken zusjes

Anna Nyström zelf is geboren in 1992 in Stockholm. Al vanaf jonge leeftijd was ze geïnteresseerd in kleding, kunst en fotografie en daarom besloot ze ook design en fashion te studeren. Helaas kreeg ze last van gezondheidsproblemen en moest ze daarmee stoppen. Daarom ging ze extra goed voor haar lichaam zorgen. Ze werd een personal trainer en combineerde haar creatieve kant met social media. Na hard werken heeft ze uiteindelijk een groot aantal volgers verzameld.

Daarnaast heeft ze ook haar eigen kledingmerk gestart. Af en toe laat ze dus ook haar moeder zien. Samen zijn de twee knappe dames de stereotype Zweedse blondines die eruit zien om door een ringetje te halen. Bewonder ze hier zelf maar even:

View this post on Instagram

 

A post shared by ANNA NYSTRÖM (@annanystrom)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANNA NYSTRÖM (@annanystrom)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ANNA NYSTRÖM (@annanystrom)