De indeling van het woonhuis

Het geheel staat op een perceel van maar liefst 1200 m2 eigen grond. Het woonhuis beschikt over tien kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan één is voorzien van een royale dubbele inloopdouche. Verder is er een keuken in het huis aanwezig met moderne inbouwapparatuur en heeft de benedenverdieping een heerlijke leefruimte en eetkamer.

woning funda huis

Maar hier blijft het niet bij. Aansluitend is er namelijk ook een inpandig atelier in het huis te vinden van ca. 50m2 met openslaande deuren en extra bergruimte naar de zolder. Tot slot is er in het voorhuis ook een praktijkruimte, maar deze kamer met eigen entree zou ook kunnen functioneren als extra slaapkamer of kantoor. Kortom, genoeg mogelijkheden.

De indeling van de B&B

In het doopsgezinde kerkje is in 2006 de laatste kerkdienst gehouden en sindsdien is het gerenoveerd tot een prachtige en karakteristieke B&B, waarbij de look van de kerk nog helemaal intact is gebleven. Zo beschikt de kerkzaal uit ruim 70m2 met originele kansel en een kerkorgel. Daarnaast is er een keuken in de B&B aanwezig, is er een badkamer en een bijzondere slaapruimte achter het orgel van het kerkje te vinden met een prachtig balkon. Tot slot geeft deze ruimte ook toegang tot een heerlijk dakterras gesitueerd op het zonnige zuiden. Ondanks dat de B&B al een beleving an sich is, is de tuin ook echt een plaatje. Zo is er een tuin op het zuiden met een terras, een gazon en een prachtige kruidentuin.

B&B te koop op funda

Wat is de vraagprijs van deze woning in Zeerijp?

Ook voor de charmes van deze woning met aparte B&B dat is omgebouwd tot kerk gevallen? Dan hoef je gelukkig niet al te diep in de buidel te tasten, want het huis en de B&B staan voor 485.000 euro op de markt, dus wees er snel bij! Zie hieronder meer foto’s van de woning + B&B in Zeerijp (Funda):

omgebouwde kerk tot B&B funda zeerijp

mooie kerk gerenoveerd tot woning te koop funda

grote tuin B&B