Wie is de advocate van rapper Lil’ Durk?

De mooie blondine die nu viral gaat is dus advocate Nicole Moorman. De hardwerkende blondine woont in Chicago en werkt sinds 2016 samen met Arora & LaScala (advocaten bureau). Ze is gespecialiseerd in strafrechtelijke verdediging en behandelt voornamelijk zaken met betrekking tot misdrijf en federale aanklachten. Tegenwoordig heeft zij haar eigen advocatenbureau. Netjes!

De advocaat kreeg een academische beurs aan de Southern Illinois University. Hier is zij afgestudeerd met een bachelor in Criminal Justice. Tijdens deze studie was Nicole lid van verschillende clubs, zoals de ‘Criminal Justice Association’. Na het afstuderen behaalde ze ook een master in Criminal Justice aan de Troy University in Atlanta, Georgia. Sindsdien heeft ze bij de staat gewerkt als reclasseringsambtenaar en is ze zelfs ook vijf jaar lang een Specialized Task Force Agent geweest.

De zaak van Lil’ Durk

Nicole gaat viral op het internet en dat is niet alleen vanwege dat zij er zo goed uit ziet. De reden is eigenlijk vanwege het volgende: de rapper had vijf zware aanklachten aan zijn broek hangen. Nicole heeft ervoor gezorgd dat de aanklachten allemaal ingetrokken werden, wat best opmerkelijk is als je kijkt naar de aard van de aanklachten.

Onder andere werd er gesproken over “criminele poging tot moord, zware mishandeling, onwettig voor in dienst zijn van/geassocieerd met een criminele straatbende om misdaad te plegen/ eraan deel te nemen, bezit van een vuurwapen tijdens het plegen van een misdrijf , en het bezit van een vuurwapen door een veroordeelde misdadiger.”

Het internet kan af en toe een rare plek zijn. Mensen beweren namelijk dat Nicole onderdeel uit zou maken van de Illuminati terwijl andere zeggen dat zij nu “redenen zien om misdaden te plegen”, zodat ze de knappe advocate zouden kunnen bellen. Wij vinden dat zij gewoon een power woman is die goed is in haar werk en ook is nog eens een leuke verschijning is. Een paar foto’s van Nicole vind je hieronder: