Matthijs van Nieuwkerk en zijn nieuwe stekje

De voormalige talkshowhost Matthijs van Nieuwkerk heeft zijn oog laten vallen op een prachtig dubbel boven-huis in het bruisende Den Haag, te midden van historische bezienswaardigheden als het Vredespaleis en Paleis Noordeinde. En geloof het of niet, dit stulpje staat alleen op zijn naam. Geen spoor van vriendin Martha Riemsma in de koopakte te bekennen!

matthijs van nieuwkerk huis

Peperduur huis

Wat nog meer verbazing wekt, is de prijs waarvoor Matthijs van Nieuwkerk dit huis heeft weten te krijgen. Ondanks de oorspronkelijke vraagprijs van 1.150.000 euro, heeft hij het huis weten te bemachtigen voor een prachtige 1.105.000 euro. Dit is dus een lekkere korting van maar liefst 45.000 euro! Als kers op de taart heeft Matthijs ook nog eens een hypotheek van 1.250.000 euro weten te regelen voor dit droompaleisje.

En wat krijgt hij voor al dat geld? Nou, een totale woonoppervlakte van maar liefst 147 vierkante meter verdeeld over twee woonlagen, met maar liefst zeven kamers, inclusief drie slaapkamers, een eetkamer en twee luxe badkamers. De woonkeuken is een waar paradijs voor elke kookliefhebber, compleet met alle moderne snufjes en een prachtig kookeiland. Alsof dat nog niet genoeg is, leiden openslaande deuren vanuit de keuken naar een riant dakterras, perfect voor zomerse avonden en gezellige bijeenkomsten.

huis matthijs van nieuwkerk

Dit paleisje is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een technologisch hoogstandje. Met vloerverwarming en een geavanceerd domoticasysteem is comfort gegarandeerd in dit nieuwe thuis van Matthijs van Nieuwkerk. En als klap op de vuurpijl, bevindt zijn nieuwe stulpje zich ook nog eens in een buurt met koninklijke allure. Jarenlang hebben de ouders van prinses Laurentien in dezelfde straat gewoond, waardoor Matthijs nu naast een bijzonder stukje geschiedenis woont.

Met zijn nieuwe stek in Den Haag en zijn oog voor andere investeringen, blijft de omstreden Matthijs van Nieuwkerk ons verbazen. We kunnen niet wachten om te zien wat hij nog meer in petto heeft!

huis matthijs van niuewkerk

Meer foto’s van het huis van Matthijs zien? Check dan eens de website van Bekendeburen