Blij met de terugkeer naar Amsterdam

Als we de geruchten mogen geloven, zullen Marcel van Roosmalen en zijn partner Eva Hoeke blij zijn dat ze weer terugkeren naar Amsterdam. Waar ze in 2017 verhuisden vanuit Amsterdam naar een oude schoolmeesterswoning in Wormer, zijn ze wel klaar met Wormer en een aantal inwoners van het dorp.

Toentertijd had Marcel ‘eindelijk ruimte’, was Eva weer ‘terug naar huis’. Maar dat liep toch even iets anders.  De realiteit blijkt echter een stuk weerbarstiger. In hun voorstelling Zandweg 17, Wormer vertellen ze over misverstanden, buren, barbecueën en het altijd wind tegen hebben.

Toen zij net in Wormer woonden gingen ze langs de deuren om zich voorstellen. Marcel en Eva belde netjes aan, maar de deur ging niet open. En dat terwijl ze konden zien dat de buren wel thuis waren.

Nieuwe woning Marcel van Roosmalen uit een hele andere prijsklasse

Het is dan ook geen al te grote verrassing dat ze enige tijd geleden hun huis te koop gezet voor 600.000 euro en hebben deze inmiddels ook verkocht. Het koppel kocht het huis in 2017 voor een prijs van 420.000 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 439.000 euro.

Wat ze er nu voor hebben gekregen, is (nog) niet bekend. Maar als het huis is verkocht voor de vraagprijs, dan maken Eva en Marcel een winst van 161.000 euro. Inmiddels hebben ze nu een prachtig huis gekocht in Amsterdam, maar wel in een heel andere prijsklasse.

Zij betaalden voor hun nieuwe optrekje namelijk 1.645.000 euro en lieten er een hypotheek van maar liefst 2 miljoen euro op vestigen. En als we de woning zo bekijken, moet er nog wel het een en ander gebeuren. Of er moet natuurlijk een voorkeur zijn voor een gedateerde inrichting, dan kunnen hij en zijn partner het uiteraard zo laten.

Bekijk hieronder wat foto’s van de nieuwe woning van Marcel van Roosmalen en zijn partner Eva Hoeke of neem een kijkje op Bekende Buren:

keuken marcel van roosmalenwoonkamer marcel van roosmalen