Leontien van Moorsel gaat de hoogte in

Het penthouse, oorspronkelijk te koop aangeboden voor € 1.245.000, vond uiteindelijk zijn weg naar Leontien van Moorsel en haar man Michael Zijlaard voor een iets bescheidenere prijs van € 1.225.000. Dat zit konden betalen is niet heel gek. Ze verkochten hun villa in Rotterdam voor € 1.675.000. Het leverde ze meer dan een half miljoen winst op, wat ze vervolgens dus weer in het penthouse konden stoppen.

Het penthouse is echt een koopje voor een woonplek die is ingericht door niemand minder dan topstylist Eric Kuster, wiens klantenkring namen omvat als Yolanthe Cabau, Wendy van Dijk, Linda de Mol en Ronald Koeman.

Skyline van Rotterdam

Het luxueuze appartement biedt een adembenemend uitzicht vanaf het ruime terras van ongeveer 38 vierkante meter. Ze zien de skyline van Rotterdam op een afstandje. Met een woonoppervlakte van 202 vierkante meter biedt het penthouse drie kamers, waaronder twee slaapkamers en twee badkamers. Allemaal ingericht met een stijlvolle elegantie die kenmerkend is voor Eric Kusters ontwerpen.

Uitzicht terras penthouse Rotterdam

Inrichting en afstand

De open woonkeuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waardoor Leontien alle ruimte heeft om haar culinaire vaardigheden te laten zien. Met een parkeerkelder voor twee auto’s en een centrale ligging op slechts 15 minuten van zowel het bruisende stadscentrum als de luchthaven The Hague Airport, combineert dit penthouse moeiteloos stijl met functionaliteit.

Voor Leontien van Moorsel markeert deze stap naar haar nieuwe woonplek niet alleen een verandering van omgeving, maar ook een nieuw hoofdstuk in haar leven na haar succesvolle wielercarrière. Terwijl de zomeravonden komen en helaas ook weer gaan, zal het uitzicht vanaf de woonkamer nooit vervelend worden.

Woonkamer Leontien van Moorsel Badkamer penthouse