Je eigen pub op Sanda Island

Dit kan jouw eigen droom privé-eiland worden. Het zal je eigen afgelegen toevluchtsoord zijn, weg van alle chaos en drukte in jouw eigen moderne wereld. Met prachtige stranden, een betoverende vuurtoren, zeven huisjes en niet te vergeten, je eigen pub, genaamd ‘de Byron Darnton Tavern’.

De pub is vernoemd naar een schip die voor de kust van het eiland, verging. Dit is jouw kans om te ontsnappen aan de ratrace en een nieuw leven te beginnen in je eigen rustige wereld.

Eigen pub, zeven huisjes en vuurtoren op privé-eiland

Het eiland is in totaal 453 hectare. In het verleden waren rocksterren en koningen de eigenaren, maar nu ben jij aan de beurt. Het hoogste punt van het eiland ligt op 23 meter en op een heldere dag kun je vanaf daar Noord-Ierland zien. Jouw nieuwe thuisbasis bereik je met de boot vanaf het Schotse Campbelltown of je vliegt even een stukje met je helikopter. Eitje, toch?

Privé-eiland, met schapen

De schapen op het eiland mogen we écht niet vergeten. Met 55 van deze wollige wezens die vrij rondlopen over het eiland, ben je nooit alleen. Ze houden je gezelschap, terwijl je geniet van de adembenemende zonsondergangen en de rustgevende oceaan. Maar geen zorgen, de schapen zorgen voor zichzelf!

Maar niet zonder prijskaartje

Het gevoel van vrijheid, de rust van de natuur en de mogelijkheid om je eigen gemeenschap op te bouwen, ver weg van de drukte van de stad. Maar goed, deze ontsnapping komt niet zonder prijskaartje. Voor zo’n € 3 miljoen kun je de sleutel krijgen tot dit eiland, maar wat je ervoor terugkrijgt, is onbetaalbaar.

Een off-grid leven

Het leven op Sanda Island is echter geen sprookje. Het vergt toewijding en vastberadenheid. Je zult off-grid moeten gaan, vertrouwend op je eigen vaardigheden om te overleven. Maar voor degenen die dromen van een leven dichter bij de natuur, is dit de ultieme kans. Sanda Island wacht op je! Bekijk hieronder meer foto’s:

schotland eiland te koop

ierland eiland kopen