Tv-presentator Jan Versteegh zet zijn woning te koop

De hoekwoning in Diemen-Noord heeft een uitgebouwde woonkamer, bijgetrokken garage en twee dakkapellen, waardoor er veel meer ruimte in de woning is gecreëerd. Dankzij deze aanpassingen is de woonoppervlakte 144 vierkante meter groot. Daarnaast heeft de woning een parkeerplaats op eigen terrein. Ideaal.

Bij binnenkomst van het huis sta je in de uitgebouwde hal. Door de grote ruimte is er meer dan genoeg plek voor de garderobe, het toilet en de trap naar de eerste etagé. De vele ramen in de woonkamer zorgen voor een bijzonder lichte woning. Verder is het een grote ruimte waar je een heerlijke leefruimte van kan maken. Voor de mensen die houden van koken is er een ideale L-vormige keuken met inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast en vriezer. Kortom, alles wat je maar nodig hebt.

Keuken Jan Versteegh

Op de eerste verdieping heb je een overloop met toegang tot twee slaapkamers. Ook kan je heel eenvoudig een derde slaapkamer realiseren. Beide kamer zijn voorzien van airconditioning. Niet dat je die vaak nodig hebt in Nederland, maar het is toch handig, voor het geval dat. Verder heeft de badkamer een toilet, douche, ligbad en dubbele wastafel.

Bij het betreden van de tweede verdieping kom je terecht in de voorzolder, die je toegang geeft tot de berging. Daarnaast is er een ruime slaapkamer met twee dakkapellen en airconditioning.

Slaapkamer Jan Versteegh

De tuin ziet er supergoed uit en biedt door de houten berging ruimte voor je extra spullen. Daarnaast is er in de voortuin een parkeerplek met een laadpaal. Handig voor de elektrische autorijders onder ons.

Dankzij de hoekligging kan je de hele dag in de tuin genieten van de zon en heb je veel privacy. Daarnaast heeft de woning een ideale ligging. Diemen is lekker rustig en je bent in 15 minuten in de grote stad Amsterdam. Je kunt het huis van Jan Versteegh in Diemen aan de Oude Waelweg 51 vinden op Funda voor het bedrag van € 699.000. Bekijk de foto’s van de woning hieronder:

Woonkamer woning Funda

eetkamer woning diemen zuid

tuin woning diemen zuid funda