De carrière van Gerard Ekdom

De 44-jarige Gerard Ekdom begon zijn carrière bij het lokale Radio De Bilt en bij Stadsomroep Utrecht. Vanuit daar is het balletje gaan rollen en begon hij in 1998 bij 3FM. Maar zijn doorbraak was pas echt toen hij mocht invallen voor het radio-programma Arbeidsvitaminen en daarna was hij dan ook dagelijks op de radio te horen. Inmiddels, heel veel radio-programma’s en jaren verder, kunnen we Gerard Ekdom nog steeds op de radio beluisteren en werkt hij bij Radio 10.

Naast zijn carrière in de radiostudio heeft Gerard Ekdom ook zijn eigen autobiografie en is hij stemacteur in verschillende films zoals The Lego Movie en Monsters University. Maar hier blijft het niet bij, Gerard is namelijk ook regelmatig op televisie te zien. Zo presenteert hij ieder jaar in december de Top 4000, was hij te zien in The Masked Singer en presenteerde hij Join the Beat. Momenteel is Gerard ook lekker bezig en presenteert hij het programma Tribute, Battle of The Bands, waarin tribute bands een eerbetoon brengen aan hun favoriete band of artiest.

Het is natuurlijk niet gek dat je met zo’n glansrijke carrière aardig wat verdiend. Daarom heeft Gerard Ekdom dan ook een prachtige woning in Soest en wij geven jou maar al te graag een rondleiding.

Woning van de presentator in Soest

Gerard Edkom kocht zijn woning in Soest in een goede tijd voor 690.000 euro bij een vraagprijs van 740.000, die al 250.000 euro verlaagd was. De villa heeft een woonoppervlakte van 215 vierkante meter en dat is verdeeld over twee woonlagen plus een grote souterrain. Verder heeft de villa in totaal negen kamers, waaronder vier slaapkamers. Genoeg ruimte voor een grote familie dus.

Het huis is daadwerkelijk van alle luxe voorzien. Zo heeft het een halfopen keuken met diverse inbouwapparatuur en heeft het huis een diepe achtertuin met tot slot een grote garage. Naast dit royale optrekje, waar hij samen met zijn gezin woont, bezit Gerard nog een tweekamerappartement aan de Vecht.

Kortom, Gerard Ekdom besteedt zijn geld goed en dat is dan ook goed te zien, want zijn woning is echt een plaatje. Check de website van BekendeBuren voor foto’s.