De woning van Georginio Wijnaldum staat te koop

De vrijstaande villa in Rhoon (ten zuidwesten van Rotterdam) staat te koop voor een vraagprijs van € 799.000. Met de verkoop hoopt Georginio Wijnaldum een lekker winstbedrag op de kop te tikken. Hij betaalde zelf in het jaar 2009 ‘slechts’ € 480.000 voor de villa.

De villa heeft een woonoppervlakte van 175 vierkante meter en beschikt over zes kamers, verdeeld over drie woonlagen. Luxe kenmerkt zich in de villa, met een prachtige keuken voorzien van alle gemakken en een badkamer met een duo whirlpool met bluetooth bediening, onderwater kleurentherapie en nog veel meer fijne snufjes.

Daarnaast biedt de villa een fijne leefomgeving door de prachtige achtertuin met serre die grenst aan het water. Verder heeft Wijnaldum naast het luxe ook aan duurzaamheid gedacht. Dankzij de negen zonnepanelen en een energielabel A is de woning ook nog milieuvriendelijk. Deze woning biedt een fijn leefomgeving voor mensen die op zoek zijn naar comfort en luxe. Wij zetten een aantal foto’s van de woning van Georginio Wijnaldum op een rijtje. Bekijk ze hieronder en neem een kijkje op de website van BekendeBuren:

woning van Wijnaldum

woning van Wijnaldum

woning van Wijnaldum