Is de carrière van Danny de Munk ten einde?

Door de aangifte die er tegen Danny de Munk ligt, ziet het ernaar uit dat we de aankomende tijd op het gebied van televisie weinig van hem zullen vernemen. Ondanks dat hij zelf de aantijgingen ontkent, heeft RTL de samenwerking met hem stopgezet. Echter is er voor Danny misschien nog een sprankje hoop, want Talpa lijkt wel met hem door te gaan.

Het zou dus het einde van zijn carrière kunnen betekenen, vooral als blijkt dat de aantijgingen wel degelijk waar zijn. Hij is jarenlang erg succesvol geweest, dus op financieel gebied zal hij niks te klagen hebben. Hij kocht in 2018 al een appartement van zijn eigen geld, waar hij zich misschien nu wel zal terugtrekken.

Het appartement in Purmerend

In 2018 kocht Danny de Munk dit optrekje in Purmerend van een bedrag rondom de 124 duizend euro. Dit bedrag voor een huis kunnen wij ons in de tijd van nu niet meer voorstellen, maar Danny betaalde dit destijds met eigen geld. Vorig jaar verhuurde hij dit voor een maandelijks bedrag van 1.075 euro.

Het gaat hierbij om een driekamerappartement met twee slaapkamers en een badkamer. Voor liefhebbers van golf is de ligging helemaal perfect, het ligt namelijk op steenworp afstand van de golfbaan. In het appartement is ook een moderne keuken aanwezig die voorzien is van verschillende inbouwapparatuur.

woning-danny-de-munk
Bron: BekendeBuren

Verder beschikt het appartement over een balkon en heeft het een privé parkeerplaats. Ondanks dat Danny de Munk het appartement voor 124 duizend euro gekocht heeft in 2018, zal dit bedrag door de huidige huizenmarkt een stuk hoger liggen.

Er wordt beweerd dat Danny hier op dit moment zou verblijven totdat het hele incident voorbij is. Hij heeft hierdoor schijnbaar wat onenigheid met zijn vrouw Jenny gehad die tot voor kort liet weten niks te geloven van de aantijgingen.

woning-danny-de-munk
Bron: BekendeBuren

Ga naar de website van Bekendeburen voor meer foto’s.

We nemen maar al te graag een kijkje in de woningen van bekende Nederlanders, maar ook zeker van bekende voetballers. Daarom namen we een kijkje in de woning van Daley Blind.