Cristiano Ronaldo brak met jeugdliefde Manchester United

Cristiano Ronaldo speelde dit jaar nog voor Manchester United, maar na de komst van Erik ten Hag heeft hij heel wat wedstrijden op de bank moeten beginnen. De 38-jarige wereldspits wist dat niet te waarderen. Na wat spanningen met de club en de trainer te hebben gehad besloot de Portugees om Manchester United te verlaten. Ondertussen speelt de de vijfvoudig Ballon d’Or winnaar voor Al-Nassr in Saudi ArabiĆ«, waar Cristiano Ronaldo een mega salaris verdient.

Woning in Engeland staat te koop voor 5.5 miljoen pond

De voormalige woning van Cristiano Ronaldo staat nu te koop voor maar liefst 5.5 miljoen pond, omgerekend is dat zo’n 6.2 miljoen euro. Ontzettend veel geld dus, maar wat krijgt de koper voor dit bedrag? Een uiterst luxe villa met maar liefst zeven slaapkamers, zes badkamers, een garage met ruimte voor vier auto’s, en een binnenzwembad. Ook beschikt dit huis over een grote thuisbioscoop, gym, jacuzzi, tennisbaan en een gastkamer.

Je kunt je dus voorstellen dat genieten in een woning als deze wel zou moeten lukken. Je vervelen zal in deze woning ook niet snel gebeuren, je kunt bijvoorbeeld elk moment de fitnesscenter in duiken om lekker te sporten of je kunt een film kijken in de thuisbioscoop. Het binnenzwembad is groot genoeg voor een heel gezin, Cristiano en zijn familie zijn nu al vertrokken naar het Midden-Oosten maar zullen Manchester zeker niet snel meer vergeten.