De woning van Bastiaan van Schaik staat te koop

De stylist zette al twee keer eerder zijn woning te koop en nu is het wederom raak. Hoewel het appartement volledig afgewerkt en helemaal instapklaar is, wil het op een of andere manier niet lukken om het goed te verkopen. Daar waar de vraagprijs eerder zo’n €1.695.000 was, staat het nu te koop voor zo’n €1.495.000. Dat betekent dat hij bereid is om een bedrag van twee ton minder te ontvangen voor deze stijlvolle woning. Nogal een bedrag om in te leveren dus. Overigens heeft hij niets te klagen. Hij kocht het appartement namelijk voor een bedrag van €539.000, wat betekent dat hij nu bijna een miljoen winst zou kunnen maken als hij het appartement voor de vraagprijs verkoopt.

Wat heeft de woning te bieden?

Het appartement, gelegen in Amsterdam, diende vroeger als kantinegebouw van KNSM. Het is dan ook nog steeds een gemeentelijk monument. Van binnen is het inmiddels alles behalve een oud kantinegebouw. Bastiaan van Schaik heeft het hele appartement tot een pareltje verbouwd en aan alles is gedacht. We namen een kijkje.

We beginnen even bij de keuken, want deze is bizar. De keuken mét kookeiland heeft alles wat je hartje begeert en daarnaast is hij ook nog eens ontzettend ruim. Alle apparatuur is aanwezig en er is genoeg opbergruimte. Bovendien kun je gemakkelijk met veel mensen in de keuken staan zonder dat je elkaar voor de voeten loopt. De eethoek, die zich vlakbij het kookeiland bevindt, heeft ruimte voor een grote eettafel waar je je hele vriendengroep aan kunt laten eten.

Een kleine trap naar beneden brengt je naar het woongedeelte. Dit woongedeelte is mega dus ook hier kun je een grote chille bank kwijt waar je heerlijk languit op kunt liggen. Het voordeel aan dit appartement is dat het ontzettend licht is door de grote ramen die je overal vindt.

woning van Bastiaan van Schaik te koop
Bekende buren

De grote master bedroom is er ook eentje waar je u tegen zegt. Hier kun je een kingsize bed kwijt en als een prinsje slapen. Verder heb je genoeg ruimte om er nog een bureau en kledingkasten kwijt te kunnen. Hoewel er geen uitgebreide foto’s zijn van de badkamer, geeft een van de sfeerfoto’s een goede impressie aan. Dit appartement is er eentje met stijl en wij begrijpen niet dat er niemand is die graag in dit pareltje zou willen wonen.

Ook Afrojack zette zijn stulpje onlangs te koop. Lees hier meer over wat zijn mega landhuis allemaal te bieden heeft.