Andy van der Meijde en vriendin Melisa terug op SBS6

Voormalig profvoetballer Andy van der Meijde kwam ooit op de jeugdopleiding van Ajax terecht en speelde daarna onder andere bij FC Twente, Internazionale en Everton en PSV. Ondertussen is hij al heel wat jaartjes met pensioen, maar hij lijkt een nieuwe liefde gevonden te hebben: de media. Zo was hij onder andere te zien bij Sterren Dansen op het IJs, Sterren Springen en VTBL. Daarnaast heeft hij ook al een aantal jaren een hele succesvolle serie op Youtube, die sinds 2019 ook op TV wordt uitgezonden. In de serie Bij Andy in de auto ontvangt hij bekende mensen in, je raadt het al, zijn auto. Zijn kanaal heeft maar liefst 295.000 abonnees. Ook werd heel wat jaartjes geleden de realityserie Andy & Melisa uitgezonden en komende augustus zijn Andy en zijn vriendin terug bij SBS6. We kunnen met z’n allen weer

Het luxe huis van Andy en Melisa

Zoals bij de meeste realityshows wordt een groot deel van de realityshow waarschijnlijk opgenomen in het riante optrekje van Andy en Melisa. Ze wonen samen in Beemte Broekland in de omgeving van Apeldoorn. Gekocht met het geld wat Andy waarschijnlijk tijdens zijn carrière verdient, heeft, want het huis van €825.000 heeft een hypotheek van slechts 2 ton.

andy van der meijde huis

De woning heeft een oppervlakte van 370 vierkante meter en maar liefst 10 kamers. Met zeven slaapkamers en drie badkamers hebben Andy en Melisa alle ruimte. Maar daar houdt het nog niet op, want er is ook een jacuzzi, een garage en een grote schuur te vinden. Voor een tijdje stond ook Melisa’s bedrijf, Paardenfokkerij Melisa Schaufeli, inschreven op het adres, maar dat was maar van korte duur. Het is in ieder geval niet verbazingwekkend dat het perceel maar liefst 23.000 vierkante meter is als er plannen waren voor een dergelijk bedrijf. Meer foto’s vindt je op de site van BekendeBuren.