Villa met fout interieur in Almere

Als je in een vrijstaande villa wil wonen, dicht bij de stad, dan moet je in Almere Buiten zijn. Deze woning heeft een woonperceel van 202 vierkante meter. Het is een rustige omgeving, met alles in de buurt binnen tien minuten lopen. Ondanks de ‘opvallende’ binnenkant biedt de woning in Almere veel mogelijkheden.

Bij binnenkomst kom je in een ruime hal terecht die aansluit op een toilet, een trap, een deur naar keuken en tweede woonruimte. De woonkamer is erg ruim en geschikt voor een grote bank. Via de opslaande deuren kom je direct in de grote tuin terecht. Verder is er een open eetruimte met zicht op de woonkamer en keuken. Je kunt lekker koken aan het kookeiland met hoogwaardige apparatuur van merken als MIELE, Samsung en LG. Dat is zeker niet verkeerd. Ook is er een extra grote ruimte, dat gebruikt kan worden voor verschillende doeleinde naar keuze. De gehele verdieping beschikt over vloerverwarming.

almere villa funda

Je komt boven in een ruime hal terecht, die aansluit op zes ruimtes. De woning in Almere heeft vier ruime slaapkamers met vier kingsize bedden. Op dezelfde verdieping is er een grote badkamer te vinden, inclusief bad en douche. Er is een aparte ruimte voor het toilet met een spa-wc. Ideaal. Ook hier krijg je geen koude voeten, want deze verdieping beschikt ook over een vloerverwarmingssysteem.

Woonkamer villa op Funda

In de voortuin staat een grote fontein, een echte eyecatcher. In de serre kan je lekker zitten met uitzicht op de grote achtertuin. Je kan het hele jaar gebruik maken van het verwarmde zwembed. Ook is er een grote schuur, waar er genoeg plek is voor al je extra spullen.

De ruime woning beschikt ook over een geldige registratievergunning bij de KVK voor werk- en zakelijke doeleinden, dus je kunt lekker werken vanuit huis. Daarnaast is het een half uurtje rijden naar de hoofdstad Amsterdam, maar je hebt natuurlijk het centrum van Almere zelf waar je ook leuk kan shoppen. De villa is gelegen aan de Vergulde Draakstraat 5 in Almere en staat voor € 1.795.000 te koop. Bekijk hieronder voor meer foto’s van de woning:

Woning met héél fout interieur staat nu te koop op Funda voor €1.795.000

funda woning met veel goud

funda plafond wolken