Een caravan voor je e-bike

Het Duitse bedrijf ModyPlast zit achter deze fiets caravans. Het bedrijf hield zich bezig met het produceren van onderdelen voor racewagens of voor het tunen van je auto. Maar de afgelopen jaren moesten veel bedrijven creatief zijn om hun hoofd boven water te houden. Toen alle race events werden gecanceld en zij hierdoor minder geld in het laatje kregen, hebben zij ervoor gekozen om zich met deze caravan te richten op de e-bike trend.

Mobyplast werkte bij het maken van raceauto onderdelen al met materialen als koolstofvezel en glasvezel. Deze materialen hebben ze ook gebruikt voor de teardrop campers. Er zijn die verschillende modellen van de fietscaravan. The Touring is gemaakt om mee door de stad te scheuren. De Trekking is gemaakt voor modder en bospaden en de outdoor kan op elk ruig terrein rijden.

 

De e-bike camper biedt genoeg ruimte om in te chillen, maar je kan er ook in overnachten. Met een prijs van ruim vierduizend euro is dit een behoorlijk prijzige camper. Het is dan ook een behoorlijke investering. Maar mocht jij echt een buitenmens zijn, dan kan dit het wel waard zijn. Je hoeft op deze manier niet meer op zoek te gaan naar een hostel op je fietsvakantie en kunt op de meest unieke plaatsen overnachten. Zie hieronder een aantal foto’s van de mini-caravan:

caravan voor een persoon

mini caravan eenpersoons