Georgie’s Garage

Net zoals vorig jaar organiseert Georgie een festival in het najaar, op 17 november op een nog onbekende locatie. Dit evenement is net even wat anders dan de meeste festivals en wijkt af van de grote massa. Het evenement is nog altijd kleinschalig en niet commercieel, waardoor het enorm veel charme heeft. Het draait om vrijheid, artisticiteit, samen zijn en gelijkgestemden vinden. En dit allemaal zonder de ruis van digitale communicatie. Op deze manier kun je ontsnappen aan de realiteit en echt samenzijn met je vrienden. Georgie zelf noemt dit positieve isolatie. Uiteraard vindt dit plaats onder het genot van fijne deuntjes, lekker drinken en overheerlijk eten. Ben je open-minded en hou je van festivals? Dan is dit absoluut een feestje dat op jouw lijstje thuis hoort.

festivals winter MAN MAN

Elrow x STRAF_WERK

STRAF_WERK is een super dik festival natuurlijk, zoveel is zeker. Elrow? Knotsgek en minstens net zo leuk. Als je dit dan combineert weet je zeker dat je dit niet mag en wil missen. De line-up ziet er weer strak uit met de beste artiesten. Zo zijn Benny Rodriguez, Reinier Zonneveld en Adriatique te zien. Het festival vindt plaats in het Brabantse Eindhoven, waar ze wel weten wat gezelligheid is. Dus zet je 7 december in je agenda en zorg dat je dan naar het klokgebouw in Eindhoven komt.

Winter festivals MAN MAN

Valhalla

Dit feestje vindt plaats in de RAI in Amsterdam. Valhalla is een indoor festival met enorm scala aan dj’s en muziekstijlen. Het is een groot feest, met een vrij massale setting en het lijkt een wereld op zichzelf. Tijdens eerdere edities focuste het festival zich voornamelijk op techno en house, tijdens de aankomende zevende editie is er ook ruimte gemaakt voor hip-hop en urban. Zo komen Lil’ Kleine en Broederliefde optreden, maar ook Oliver Heldens, Colin Benders en De Sluwe Vos. Er verrijzen op 22 december maar liefst 4 stages, er zit zeker wat voor bij voor jou en je vrienden. Zorg dus dat je erbij bent.

Winter festivals MAN MAN