Winnaar van Eurojackpot komt zijn geld niet ophalen

Het komt jaarlijks vaker voor dat spelers hun winnende loten niet verzilveren. Het gaat dan heel vaak om loten die in de winkel gekocht zijn. Om deze prijs te verzilveren, moet de winnaar van de Eurojackpot zich met het lot melden bij op het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij, waar Eurojackpot onderdeel van is. De winnaar van de Eurojackpot ontvangt (als hij of zij dat wil) advies en begeleiding, omdat zij opeens enorm rijk geworden zijn.

Eurojackpot-winnaars blijven altijd anoniem

Winnaars van Eurojackpot blijven altijd gewoon anoniem. ‘Dat is in dit geval erg lastig, want ook wij weten niet wie de gelukkige winnaar is’, zegt Bjorn Rosner, woordvoerder van Nederlandse Loterij. ‘We zien vaak dat fysieke loten worden gekocht door buurtbewoners van het verkooppunt. Daarom roepen we iedereen in de omgeving van Hilversum op om toch nog een keer thuis te kijken naar het winnende lot. Dan hopen we de winnaar snel bij ons op kantoor te ontvangen.’

Eurojackpot is vanaf donderdag 13 april ook fysiek aanwezig in Hilversum met verschillende uitingen in de winkels van Albert Heijn. Op zaterdag 15 april rijden er verschillende Eurojackpot-bakfietsen door de stad, om alle inwoners op de hoogte te brengen van de zoektocht naar het winnende lot en natuurlijk de eigenaar. Dus kan jij je nog herinneren dat jij nog een tijd terug een lot hebt gekocht? Dan wordt het hoog tijd om even tussen al je post te kijken! Ook al is het niet de hoogste jackpot van Nederland, een kijkje nemen op je lot kan zeker geen kwaad!