De omgeving van de molen

Heb jij de afgelopen tijd je kapot gewerkt en ben je daarom opzoek naar weekendje weg waar je volledig je rust kan vinden? Dan is deze molen perfect voor jou. De molen bevindt zich op het platteland van Noord-Holland. De 430-jarige molen staat in Waarland, midden in de polder. Wanneer je om je heen kijkt zie je niets anders dan water, weiland, duinen en authentieke dorpjes. Kortom, hier kom je echt tot rust.

Wil je toch graag wat meer mensen om je heen hebben? Dan kan je de fiets pakken en dorpjes zoals Schoorl, Bergen aan Zee, Callantsoog, Egmond aan Zee en het Klimduin bezoeken. Hier kan je ook verschillende terrasjes pakken en van de dag genieten. Ga je toch liever naar de stad? Dan kan je de auto pakken en in een kwartiertje naar Alkmaar rijden.

De accommodatie uit 1590

Aangezien de molen dus gerenoveerd is, ben je vast wel benieuwd naar de binnenkant van deze unieke plek. De eigenaren van de molen hebben wel geprobeerd op de binnenkant zoveel mogelijk in de origine stijl te houden. Dat is ze dan ook wel gelukt. De molen heeft namelijk een beetje een ouderwets interieur. Dit zorgt voor een authentieke uitstraling, waardoor jij volledig tot rust kan komen.

Overnachten in een molen uit 1590 is een top weekendje weg in eigen land

De molen heeft in totaal vier bedden. Een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden (deze zijn tegen elkaar te schuiven). Er is een eigen badkamer en eigen toilet. Wil je toch niet helemaal van de wereld verdwijnen tijdens dit weekendje weg? Dat is ook geen probleem. Je beschikt namelijk gewoon over WiFi. Ook kan je even de tv aanzetten als je wil relaxen.

Je weekend weg boeken

Denk je dat deze locatie helemaal bij jou past? Dan kan je natuurlijk gaan boeken. Dit gaat via een site genaamd Vipio. Zie hieronder meer foto’s van deze speciale accommodatie:

Overnachten in een molen uit 1590 is een top weekendje weg in eigen land

Overnachten in een molen uit 1590 is een top weekendje weg in eigen land

verblijf met bedden molen nederland