Wingman dating app

De app is eigenlijk net zoals alle andere dating apps. Maar waar je normaal zelf beslist wie er leuk uit ziet en mee wilt praten, heb je bij de Wingman app hier geen controle over. Je eigen profiel en de profielen die je liket zijn namelijk in handen van je vrienden. Hopelijk hebben je vrienden het beste met je voor en bezorgen je geen drama date met een meisje die je alles behalve aantrekkelijk vindt.

Aan de slag

Wanneer je vrienden het een beetje serieus willen doen voor je, dan geef je ze van tevoren aan wat je zoekt in een partner. Aan de slag dan maar, ze swipen, liken, praten en regelen een date. Het voordeel van de Wingman app is eigenlijk dat je nooit een blauwtje kunt lopen. Jij weet namelijk niets van wat er allemaal op die app gebeurt of met wie je op date gaat. Je hoeft alleen maar met goede zin naar je date te gaan en wie weet heb jij die app daarna helemaal niet meer nodig.

Wingman dating app MAN MAN Wingwoman-dating-app-2-FEM-FEM

Denk jij dat je een geboren wingman bent? Dan is deze wingman vacature wel iets voor jou. Hier kan je mannen helpen, je skills verbeteren en geld verdienen. Top!