De wijnkoeler rugtas van de HEMA

Nadat Nederland twee eindtoernooien op rij heeft gemist, zijn wij er meer dan klaar voor om Oranje weer te zien shinen op een EK. Voor zo’n voetbalwedstrijd mag wat ons betreft dan ook alles uit de kast worden getrokken. Gooi de bitterballen maar het vet in en kom maar op met een lekker gekoeld drankje.

Misschien dat je enthousiaster wordt van een kratje bier, maar voor ons is een goede wijn als een wereldgoal: we kunnen er allebei erg van genieten. Daarom zijn we ook blij je te kunnen vermelden dat Nederlands oude vertrouwde warenhuis, de Hema, komt met een wijnkoeler rugtas. Een tas speciaal gemaakt om wijndozen gekoeld in te kunnen bewaren. In de tas zit een speciaal gat, waar een kraantje door heen past. Wanneer iemand naast je loopt zou die dus gelijk een goed gekoelde drank kunnen voorzien. Genieten! Er past maar liefst 3 liter in de rugzak en voor een prijs van slechts 14 euro haal je de tas al in huis.

Vind je gekoelde wijnen en EK-voetbal ook zo’n briljante combinatie, dan hebben we toch wel een beetje teleurstellend nieuws. De wijntassen zijn behoorlijk hard gegaan en zijn momenteel online uitverkocht. Echter zijn er nog wel winkelvoorraden. Dus ga eens langs bij de HEMA, want zoals het ook voor het EK geldt: niet geschoten is altijd mis.