Stijlvolle karaf

Zonde, je hebt zin in een glaasje wijn, vervolgens ben je de rest van de week amper thuis of je vergeet simpelweg dat je hem geopend hebt. De wijn verliest zijn smaak en na een paar dagen is het zelfs niet meer verstandig om de wijn te drinken. Hier moet iets op verzonnen worden en dat dachten de bedenkers van Eto ook. Zij creëerden een stijlvolle karaf, waar je je wijn minimaal 12 dagen in kunt bewaren zonder dat het zijn smaak verliest. En alleen al voor het stijlvolle design wil jij hem hebben.

eto-karaf-stijlvol-manman

Hoe werkt Eto?

Eto is een stijlvol gedesigned karaf waar je de gehele fles, of het laagje dat nog over is, in giet. Druk vervolgens de nek van de karaf naar beneden. De afsluiting stopt automatisch zodra het de wijn raakt, waardoor de wijn volledig afgesloten is en dus zijn smaak behoudt. Ook wanneer je toch nog besluit dat jullie nog een glaasje nemen, is dit geen probleem. Je haalt gewoon de dop van de karaf en de innovatieve klep opent automatisch zodra je schenkt. Doe de dop terug op de karaf en de wijn is weer volledig afgesloten.

karaf-stijlvol-schenken-manman

Design

Het design van Eto is zo ontwikkeld dat hij precies in de deur van de koelkast past. Bovendien zorgt de schenkfles ervoor dat de wijn vloeiend door de nek je glas in rolt. Je wijn wordt stijlvol opgeslagen en kan tot zelfs weken ‘open’ bewaard blijven.

Een heerlijk glaasje wijn bij het avondeten, zonder de haast dat de rest van de fles ook op moet. Eto is de nieuwe stijlvolle manier om je wijn langer te bewaren en zo kun je dus gemakkelijk die wijnverzameling starten.