Wijn-adventskalender van de Aldi

Sinds gisteren staat de wijn-adventskalender weer in de schappen van de Aldi. En gelukkig kunnen we nu alvast kennis maken met de wijnen die in de kalender te vinden zijn. En dat is goed om te weten, want Aldi heeft weer flink zijn best gedaan om er een feestelijke samenstelling van te maken.

Dat hebben ze onder andere gedaan door prijswinnende wijnen in de adventskalender te stoppen. De kans dat je dus flink wat lekkere wijntjes kan openmaken in de decembermaand, is heel groot. Gelukkig vertelt Aldi nog niet welke wijn je op welke dag krijgt (best logisch bij een adventskalender) dus je opent elke dag van de maand een cadeautje.

Prijswinnende wijnen inbegrepen

In de adventskalender vind je in totaal 19 verschillende wijnen, waaronder rode wijn, witte wijn en rosé. In de adventskalender zitten onder andere twee prijswinnaars van Aldi, zoals Kaapse Pracht en El Árbol Cabernet Sauvignon. Gelukkig vind je van beide winnaars een aantal flesjes in de kalender, dus je hoeft het nooit te doen met maar één lekker flesje. Daarnaast vind je een frisdroge Chardonnay met rijp wit fruit in de geur, een intens aromatische rode wijn met tonen van rijpe bramen en kruiden, Een soepele en frisse rosé boordevol rood fruit in de smaak en nog veel meer lekkere wijnen.

adventskalender wijn aldi

De flessen wijn zijn trouwens allemaal mini’s, dus je hoeft niet elke dag van de maand een grote fles op te drinken. De kans dat je dan aan het eind van de maand geen wijn meer kan zien, is heel erg aanwezig. En 24 wijnflesjes is meer dan genoeg, toch?

Tel af tot kerst met lekkere wijnen

Met de 24 verrassingen ben je zo uitgeteld tot kerst en heb je misschien ook nog eens een aantal goede nieuwe wijnen ontdekt. De wijn-adventskalender is sinds gisteren te koop in de winkels van Aldi voor 49.99. Bekijk hier welke flessen je nog meer in de kalender vindt.