De carrière van de bekende radio dj

Iedereen kent de Nederlandse radio-dj Wietze de Jager wel. Hij werd onder andere bekend op de radio als duo met Mattie Valk. Helaas is het duo na een conflict uit elkaar gegaan. Sindsdien is Wietze doordeweeks te horen bij Radio 538. Een succesvolle radio-dj verdient natuurlijk ook een lekker salaris. Dat is zeker terug te zien in het huis dat hij gekocht had terug in 2019.

 

Wietze de Jager zet zijn villa in Zwolle opnieuw te koop

Het lijkt dat de radio dj graag van zijn woning in Zwolle af wil. De villa, die hij in 2019 voor 820.000 euro had aangeschaft, stond vorig jaar namelijk ook al te koop. Het zag er naar uit dat de woning verkocht was voor een dik bedrag van 1,2 miljoen euro. Maar Wietze had het huis gehouden en heeft het nu opnieuw te koop heeft gezet. De villa in Zwolle staat nu te koop voor een bedrag van 1.250.000 euro. Maar wat krijg je er precies voor?

De woning heeft een woonoppervlakte van 231 vierkante meter en komt met een perceel van ruim 1900 vierkante meter. Het huis telt in totaal zes slaap- en drie badkamers. Genoeg ruimte dus voor een groot gezin. De woonkamer is voorzien van veel natuurlijk lichtinval door de grote ramen. Daarnaast is er ook een grote luxe woonkeuken met bijkeuken en aparte zitkamer.

Twee van de slaapkamers bevinden zich op de begane grond, waar je ook een apart toilet en een badkamer vindt. Op de eerste verdieping vind je de overige vier slaapkamers en drie badkamers. In de achtertuin heb je veel privacy door de grote heggen die de tuin bedekken. Ook is er een stuk betegeld voor een eventuele tuinset.

Zie hieronder de foto’s of bekijk de website van BekendeBuren:

villa te koop wietze de jager

huis te koop zwolle wietze