De nieuwe vriend van Leontine Ruiters

Leontine trouwde in 1998 met Marco Borsato. Na meerdere affaires strandde hun huwelijk in 2020. In 2021 vielen ze opnieuw voor elkaar. Toch zette Leontine snel een punt achter de relatie, doordat Marco in het nieuws kwam vanwege  grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland.

 

Ondertussen heeft zij haar geluk gevonden bij John Huiberts. Leontine zou John hebben leren kennen via een gemeenschappelijke vriendin. Huiberts laat weten dat ze het erg gezellig hebben: “Het klopt dat wij elkaar aan het ontdekken zijn en dat is heel fijn en leuk.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leontine (@leontineborsato)

Wie is John Huiberts en wat doet hij?

John Huiberts richtte terug in 1999 IGM Resins op. Dat bedrijf ontwikkelt en maakt grondstoffen, speciaal voor de productie van uv-lakken, -coatings en -lijmen. “Ik kocht met mijn laatste spaargeld grondstoffen in China in en bood die vervolgens aan inkt- en coatingproducenten aan. Met de omzet en winst kocht ik technologie op. Van trader werd ik technische speler. En dit zonder technische kennis.” 

Ondertussen heeft IGM Resins drie grote fabrieken in Italië, Amerika en China. Toch bevindt het zich nog in de ‘groeimarkt’ met 900 man personeel en een omzet van 300 miljoen euro. Wel heeft hij zijn titel afgestaan en werkt hij nu achter de schermen aan de groeiplannen van het bedrijf. “Een leidinggevende rol in het management zag ik niet meer zitten na twintig jaar. Als Chairman of the Board zie ik nu met een klein clubje van achter de schermen toe op de groeiplannen van IGM.”, aldus John Huiberts.

Wat is het vermogen van John Huiberts?

Dat deze man het goed voor elkaar heeft is duidelijk, maar natuurlijk is het ook wel interessant om te vermelden dat hij dit jaar zijn debuut maakte in de Quote 500. Hier staat hij namelijk op plek 383. Het vermogen van John Huiberts wordt geschat op een dik €140 miljoen euro.