Marieke Elsinga gaat uit de kleren tijdens de zwangerschap

Dat Marieke niet bang is om haar prachtige lichaam te posten op social media, wisten we natuurlijk al. Maar ook tijdens haar zwangerschap durft Marieke een aantal intieme foto’s te maken. Dit bewees zij namelijk met een intieme zwangerschapsshoot, waarbij zij helemaal uit de kleren ging. Eén ding is zeker: het resultaat laat menig mannen harten sneller kloppen en dat laten we dan ook maar al te graag aan jullie zien.

Op haar Instagram Stories deelt Marieke het filmpje

Marieke Elsinga deelt het resultaat van de intieme shoot in haar Instagram Story, waarbij zij in een aantal prachtige outfits voor de lens te zien is. Zo zien we haar onder andere in slechts een doorzichtige doek en in een prachtige roze japon:

Marieke Elsinga maakte begin juni in haar radioshow bekend zwanger te zijn en daarna liet zij al vrij snel weten een jongetje te verwachten. Vorige week was het eindelijk zover en had Marieke haar laatste radio-uitzending bij Qmusic voordat zij met verlof ging. En dat zij aan het genieten van haar verlof is, lijkt ons met deze foto’s wel duidelijk. Maar de presentatrice gaf tijdens de uitzending ook aan dat zij het stiekem best lastig vond: “Ik heb er niet per se zin in en dat klinkt een beetje gek, want het is natuurlijk ook heerlijk.”

Aan de andere kant beseft zij zich ook dat zij er extra van moet genieten, omdat het haar eerste is. En daar zijn wij het helemaal mee eens, wij wensen Marieke heel veel succes met de laatste loodjes van haar zwangerschap en vinden haar een echte powervrouw.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)