Deze villa is het architecturale hoogtepunt van Uden

Uden is het dorpje waar je moet zijn als je eigenaar wilt worden van deze prachtige Brabantse miljoenenvilla. Zoals je wellicht verwacht is deze villa echt van alle gemakken voorzien. Zo heeft dit royale stulpje een woonoppervlakte van maar liefst 236m2. In totaal zijn er drie slaapkamers aanwezig, twee badkamers en als kers op de taart is er ook nog een wellness & sauna, een jacuzzi en een lift. Kortom: hier ontbreekt niks aan.

Wat vertelt de advertentie op Funda?

Dit prachtige stulpje is gebouwd op een perceel van 1.158 vierkante meter. De villa beschikt over alle dingen die wij hierboven hebben benoemd en heeft in totaal 10 kamers, waaronder 3 slaapkamers, twee badkamers, een eetkamer, een hobbykamer/werkkamer, een wellness & sauna ruimte en een prachtige keuken waar jij als een top chef aan de slag kan gaan.

villa miljoenen woning funda uden brabant

Maar hier blijft het niet bij, de tuin is namelijk ook een echte eyecatcher. Zo is er een schitterend overdekt terras op de eerste verdieping van het huis aanwezig. Hier kan je als het ware als een koning over je eigen land kijken. Daarnaast beschikt de woning – zoals we eerder al genoemd hadden – over een jacuzzi en een heerlijke buitendouche. En last but not least zijn er nog een aantal andere terrassen over het perceel verspreid, zodat je altijd in de zon kunt zitten en je niet met een wijntje in de rechterhand opeens in de schaduw zit.

Lijkt jou dit huis nou ook helemaal te gek in zo’n prachtige bosrijke omgeving? Dat kan, alleen moet je wel heel diep in de portefeuille graaien om het bedrag van deze Brabantse miljoenenvilla bij elkaar te sparen. Deze villa kost namelijk € 1.475.000. Maar goed, dan hoef je dus nooit meer trap te lopen! Hieronder vind je een aantal foto’s van deze parel:

Brabantse miljoenenvilla

badkamer funda woning brabant