Alistair Overeem keert terug in de ring

Alistair Cees Overeem is geboren op 17 mei 1980 in Engeland. Hij is een Nederlandse professionele zwaargewicht MMA’er en kickbokser. Op dit moment is hij actief in de zwaargewicht divisie van Glory. Hiervoor was hij voormalig Strikeforce Heavyweight Champion, Dream Heavyweight Champion, K-1 World Grand Prix Champion en was hij de eerste vechter die tegelijkertijd wereldtitels in MMA en K-1 kickboksen behaalde.

Met dat gezegd hebbende, laten we kijken naar zijn mooiste knock-outs van deze topsporter in de UFC. Zouden deze onderstaande prestaties genoeg zijn om binnenkort te winnen van Badr Hari?

 

Overeem vs Pavlovich 2018

Het gevecht tussen Alistair Overeem en Sergei Pavlovich vond plaats op 24 november 2018 in de Cadillac Arena in Peking, China. Overeem wist Pavlovich tegen het hek te krijgen, waar Pavlovich naar beneden viel op de grond. Dit was perfect voor Overeem, want die hoeft alleen een paar zware rechterhanden te geven gevolgd door zware hamervuisten op het hoofd van Pavlovich. En dat was de overwinning voor Overeem in de eerste ronde.

Overeem vs Struve 2014

Het gevecht tussen Alistair Overeem en Stefan Struve was op 13 december 2014 in de Footprint Center in Phoenix, Arizona (VS). Nadat Struve op de grond tegen het hek was gekomen, wist hij zich nog even te verdedigen met wat trappen tegen Overeem. Toch was dit niet genoeg en wist Overeem meerdere harde klappen bij en op het gezicht te geven van Struve. Al snel was dit een overwinning voor Overeem toen het werd afgefloten als een knock-out in de eerste ronde.

Overeem vs Lesnar 2011

Het gevecht tussen Alistair Overeem en Brock Lesnar was op de jaarwisseling van december 2011 in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, VS. Al snel kwam er een harde knie tegen het lichaam van Lesnar, gevolgd door een paar harde klappen op het hoofd. Het was klaar voor Lesnar. Hij zakte op de grond en het werd afgefloten als een knock-out win voor Overeem in ronde 1.

Overeem vs Dos Santos 2015

Het gevecht tussen Alistair Overeem en Junior dos Santos was op 20 december 2015 in de Amway Center in Orlando, Florida (VS). Het was hard tegen hard in de eerste ronde maar het was niet genoeg voor Dos Santos. In de tweede was het raak toen Overeem Dos Santos hard links op zijn kaak raakte waardoor hij naar de grond vloog. Overeem maakte het af met meerdere harde hamervuisten op het hoofd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alistair Overeem (@alistairovereem)

Overeem vs Hunt 2017

Het gevecht tussen Alistair Overeem en Mark Hunt was op 5 maart 2017 in de T-Mobile Arena in Lad Vegas, VS. Na twee lange rondes gebeurde het in de derde ronde. Hunt stond in de hoek gedrukt en hierdoor had Overeem de kans om aangevallen. Hij gaf Hunt twee rechterknieën in het gezicht waardoor hij daarna naar de grond klapte. Overeem maakte het af met één klap en toen af het klaar.