Wie is Rob Geus?

Rob Geus is geboren op 15 juli 1971 in Rotterdam. Hij is een kok, hygiëne-expert, kwaliteitscontroleur en presentator. De meeste mensen kennen hem van televisie, waar hij al meer dan tien jaar te zien is op SBS6. Hier deed hij programma’s zoals De Smaakpolitie, Red mijn vakantie, Smerige zaken, Sterren dansen op het ijs en Drekwerk. Echte fans weten natuurlijk ook dat hij te zien was bij Expeditie Robinson, zowel in seizoenen als 21.

Naast zijn optredens op televisie is Rob Geus ook een ambassadeur voor Make a Wish en heeft hij een eigen schoonmaaklijn, genaamd XG2. Deze wordt onder andere verkocht bij de supermarkten van Jumbo. Kortom: de man is een alleskunner.

De prachtige auto heeft hij laten wrappen

Voor al dat harde werk mag je jezelf toch weleens trakteren op iets moois? Daar dacht Geus gelukkig ook zo over. Op Instagram liet hij weten dat “hij heel erg blij wordt” van zijn prachtige auto. De desbetreffende auto van Rob is een Porsche 911.2 die hij heeft laten wrappen in de kleur “kpmf matte iced silver titanium”. Bekijk de beelden hieronder en je ziet direct dat het een ongekend stijlvolle bolide is:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rob Geus (@robgeus.official)