Het AK-47 whiskey karaf

Een goede whiskey verdient een mooi plekje in je drankcollectie. Natuurlijk kan je de whiskey in één van dezelfde karaffen stoppen waar al je drank in zit, maar je kan je whiskey ook een gouden randje geven. Dat kan nu met dit AK-47 whiskey karaf. De karaf is helemaal gemaakt van glas, maar lijkt dus enorm veel op het geweer dat we vaker zien in goede actiefilms. De AK-47 heeft niet alleen de vorm van het geweer, maar op de fles vind je ook écht details die het wapen ook heeft. Door middel van het handgeblazen meesterwerk hebben ook de handvaten een gaaf patroon gekregen om de karaf helemaal compleet te maken.

AK-47 whiskey karaf

Toffe whiskey gadgets

Bij dit karaf krijg je in totaal vier glazen. Wat ontzettend vet is aan de glazen, is dat ze doorboord zijn met een kogel. Dat maakt dat de whiskey op een nog stijlvollere manier gedronken kan worden. Je krijgt bij dit schitterende karaf ook een luxe standaard, gemaakt van donker hout. Je wilt natuurlijk niet dat je glazen AK-47 op de tafel moet liggen, al helemaal niet als je weet dat de karaf handgeblazen is en er dus echt een kunstwerk in je woonkamer staat. Natuurlijk krijg je er als whiskey-liefhebber nog wat extra’s bij. Zo ontvang je een knijptang, 9 whiskey stenen, een schenktuitje en een glazen stop voor je karaf. Om het helemaal af te maken is de set ook voorzien van een kroon-asbak, mocht je er een lekker sigaartje bij willen nemen.

Mocht je trouwens niet echt fan zijn van whiskey, dan kan je deze mooie set uiteraard ook gebruiken voor jouw andere favoriete dranken zoals wodka of rum.

AK-47 whiskey

Een stijlvol whiskey karaf

De stoere AK-47 karaf is gewoon in Nederland te bestellen. En vandaag besteld, is morgen in huis. Dat betekent dat je mega snel kan genieten van je nieuwe aanwinst. De AK-47 whiskey karaf staat te koop voor 119,95 en met code ‘MANMAN10’ ‘krijg je er nog eens een mooie korting bij. Haal je favoriete flessen drank in huis en genieten maar!