Het magische aantal dates voor seks oké is

Een recent onderzoek heeft onlangs bekend gemaakt wanneer het ‘oké’ is om seks te hebben. Volgens het onderzoek is 3.53 het perfecte aantal dates voor seks. Voordat je dus gelijk het bed met iemand induikt is het hebben van drie-en-een-halve date dus perfect om de slaapkamer in te gaan.

Aantal dates voor seks MAN MAN

Voor dit onderzoek werden maar liefst 11.000 mensen afkomstig uit 24 verschillende dates geïnterviewd. Hier werd er gevraagd naar het dategedrag en seks. Hieruit bleek dus dat 3.53 dates het perfecte aantal is. Daarbij vindt 1 op de 10 het prima om tijdens de eerste date gelijk het bed in te duiken. De ondervraagden gaven ook aan dat date nummer 9 in feite staat voor een écht koppel zijn.

Natuurlijk is dat nog altijd afhankelijk hoe jij je voelt, en heel belangrijk hoe de ander hierover denkt. Wellicht dat de persoon in kwestie je op date nummer twee al duidelijke signalen geeft dat het tijd is voor de slaapkamer. Mocht je nog willen weten waar vrouwen nou eigenlijk van houden in de slaapkamer dan zijn deze verschillende typen seks daar perfect voor.