Ali B is beroofd in Almere

Ali B en zijn chauffeur zijn donderdagavond overvallen door gewapende overvallers, vertelt nieuwszender NOS. Dit incident vond plaats bij zijn woning in Almere. Dit vertelt de rapper allemaal in een filmpje op zijn Instagram.

De artiest en zijn gezin zijn gelukkig ongedeerd gebleven. ‘Het gaat goed, we zijn gezond. De mensen wilden wat hebben, ik heb het gegeven. Ik dacht: hoe eerder je het geeft, hoe eerder je er vanaf bent’, aldus Ali B. De avond voor de overval was Ali B te gast bij Op1. Hier vertelde hij over zijn nieuwe klokje. ‘Ik heb een klokje, daar ben ik trots op, daar ben ik blij mee’, zei de rapper tijdens de Op1 aflevering.

Ali vertelt in zijn filmpje, dat hij op Instagram heeft gepost, dat hij helaas overvallen is. Maar hij bekijkt het ook van de positieve kant: het belangrijkste van alles is dat zijn gezin gezond is.

Om welk horloge gaat het?

Het gaat volgens de NOS, RTL Boulevard en Omroep Flevoland om een peperduur Rolex horloge. De meeste rappers hebben tegenwoordig een gouden klok aan de pols hangen. Ali vertelt dat dit de koningin onder de Rolexen is. Platina. Een horloge dat veel mensen in handen willen hebben dus. Ali is daarom ook niet per se geschokt over de overval. ‘Je leest steeds vaker dat zulke dingen gebeuren. Ergens had ik al in mijn hoofd: het kan een keer gebeuren.’

Ali is niet de enige bekende Nederlander die dit jaar te maken heeft gehad met een overval. Eerder werd al genoemd dat rapper Lil’ kleine slachtoffer is geweest van een brute beroving, maar ook Nikkie de Jager en Fred van Leer zijn slachtoffer geweest.