De relatie tussen Katja Schuurman en Freek van Noortwijk is voorbij

De 46-jarige actrice en de 14 jaar jongere Freek van Noortwijk hebben een punt achter hun relatie gezet. Dit liet Katja Schuurman gisteren weten met een Instagram-post. Daarin vertelde ze het volgende:

“Met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten hebben Freek en ik moeten besluiten om niet meer samen als geliefden door het leven te gaan. We hebben enorm ons best gedaan om ons samenzijn als levenspartners te laten werken, maar we verschillen meer dan we beiden lang hoopten. Toch zijn we meer dan dankbaar dat onze wegen elkaar gekruist hebben. We hebben fantastische dingen met elkaar meegemaakt en elkaar zeer liefgehad. Met als allermooiste de geboorte van onze betoverende, ontroerende, humoristische, slimme, prachtige Coco Loulou, die anders niet geboren was. Hoe hartverscheurend het op dit moment ook is, we weten zeker dat we haar, en onszelf, zo uiteindelijk gelukkiger maken. Ik vind het heel erg verdrietig nu twee dochters te hebben wiens vaders niet in hetzelfde huis wonen als zij. En ik weet dat ook deze keer ik, samen met Coco’s bijzondere vader, in staat zal zijn om haar, net als Sammie alle liefde, veiligheid en de betrouwbare basis te geven ze nodig heeft om op te groeien tot de mooie vrouw die nu al in haar huist. Ik vraag om de kinderen met rust te laten. Geen fotografen bij school deze keer, alstjullieblieft..Wat ik te zeggen heb, heb ik bij deze gedeeld. Ik geef geen interviews, quotes of wat dan ook. En als er bladen, showprogramma’s, fotografen zijn die graag mijn tranen willen vastleggen; laat het even weten via mijn management, dan stuur ik wel een selfie. Met andere woorden: we hopen op jullie respect en afstand, zodat we dit gezamenlijk tot iets minder pijnlijks en op termijn zelfs weer tot iets gelukkigs kunnen maken.”

De twee bevestigden in het jaar 2015 dat ze een relatie hadden en zo’n 2 jaar geleden, in de zomer van 2019, vierden zij hun trouwerij. Ze zijn echter niet voor de wet getrouwd.

Zie het bericht van Katja Schuurman hieronder: