Het belooft een heerlijk weekendje te worden waarbij de zon flink gaat schijnen. Dus smeer je in met factor 50 en zet één van deze events in je weekendagenda:

Next Monday’s Hangover 5 years

Deze zaterdag is het dubbelfeest, want naast dat er een klassiek Next Monday Hangover feestje is zijn ze ook jarig. Het Amsterdamse collectief geeft namelijk al 5 dikke jaren, dikke feesten.

Screen Shot 2016-03-07 at 16.54.14

Wie jarig is trakteert. En dat doet NMH met 8 uur lang dromerige elektronische muziek door onder andere DJ Koze, Isolee en Die Vögel. De avond zal plaatsvinden in één van Nederlands beste clubs, De Marktkantine, waar om 23:00 de deuren opengaan.

Cultuur: The Wildlife Photographer of the Year

Hop, met je kater van de avond daarvoor richting Leiden. In Naturalis worden namelijk honderd bekroonde foto’s van The Wildlife Photographer of the Year Competition tentoongesteld. Van diergedrag tot prachtige landschappen. Een tentoonstelling die wereldwijd door miljoenen mensen wordt bezocht. Worth it.

weekendagenda-1

Diner: Just Meet, Leiden

Ja, als je dan toch in Leiden bent, kan je er net zo goed een restaurant zoeken. Nou, helpen wij je even een handje. Just Meet specialiseert zich in vlees (verrassing), waarbij je goed wijnadvies krijgt. Eerlijk vlees, eerlijke wijnen, en dat voor eerlijke prijzen. Gewoon goed.

weekendagenda-2

TonTon Club XL

De TonTon Club XL is terug in de Zuiveringshal op het Westergasfabriek terrein, Amsterdam. Dit weekend, maar ook de week daarop kunnen we ons vermaken met 200 spelautomaten. Flipperen bij deflipperkasten, winner survived bij de airhockeytafels en button bashen bij Streetfighter. Een perfect event om toe te voegen aan je weekendagenda.

Ton Ton club