Watervilla in Hedel staat te koop

Wederom vonden wij een parel op Funda, deze prachtige watervilla in Hedel. De villa staat op een unieke locatie, direct aan het meer de Nieuwe Wiel. De huidige bewoners van de villa hebben tien jaar geleden een volledige make-over gegeven en een ware droomwoning gerealiseerd. Verblijven in het huis geeft je bijna het idee dat je niet in Nederland bent. Nadat de watervilla tussen 2010 en 2011 gerenoveerd is, werd dit een prachtige woon- en werkplek voor het gezin. Nu is het tijd voor anderen om hiervan te kunnen genieten, misschien heb jij interesse?

 

De woning in opgedeeld in twee verdiepingen; de begane grond en de eerste verdieping. Op de begane grond vind je de entree en verder zijn er ook twee werkkamers op deze verdieping aanwezig. Hierdoor is de entree ook perfect te gebruiken voor werkgerelateerde zaken. Vanuit de hal is er ook de mogelijkheid om de werkkamers, de bergkast, een toilet en een cv-ruimte te bereiken. De ene werkkamer biedt een fantastisch uitzicht op het water en de andere werkkamer heeft uitzicht op het terras aan de voorzijde.

watervilla-werkkamer
Bron: Funda

Verderop in de hal krijg je toegang tot twee ruime slaapkamers. Daarbij is er een fitnessruimte, voorraadkamer, tuinkamer, badkamer, waskamer, een toilet en een tweede keuken. Verder is er over de gehele begane grond een marmeren vloer gelegd met vloerwarming. Door het ontwerp dat door de architect is bedacht zijn het werk- en privégedeelte op een perfecte manier van elkaar gescheiden. Het huis is een goede aankoop om zowel voor privédoeleinden en voor werk te gebruiken.

watervilla-slaapkamer
Bron: Funda

Zowel de slaapkamers, fitnessruimte en de tuinkamer hebben grote ramen. Vanuit hier is er een prachtig uitzicht over het terras en het meer. In de badkamer is een ruime douche aanwezig, een toilet en een wastafel. Mocht de familie groter zijn en er geen behoefte zijn aan een fitnessruimte en een tuinkamer? Dan kunnen deze ook ingericht worden als slaapkamers.

Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer met een keuken. Ook de grote masterbedroom is op deze verdieping te vinden met aangrenzend een eigen badkamer. Verder is er een toilet en een logeerkamer met ook een eigen badkamer te vinden. Op deze verdieping is er wederom een prachtige marmeren vloer met vloerverwarming.

watervilla-badkamer
Bron: Funda

Er is een eetbar die als scheiding tussen de woonkamer en de keuken vormt. Deze is voorzien van allerlei verschillende apparatuur; een groot fornuis, een dubbele oven, afzuigkap, koelkast, vriezer, wijnkoelkast, vaatwasser en koffiezetapparaat. Aan de achterzijde van het huis bevindt zich een tweepersoons gastenkamer met hierbij een eigen badkamer met een jacuzzi, toilet en wastafel.

Aan de buitenkant zijn grote terrassen aanwezig, zowel een terras op de begane grond en een dakterras. Ondanks dat het huis veel grote ramen heeft en het erg open is, heb je erg veel privacy door de dubbele toegangspoort en het vele groen dat zich om het huis begeeft. De villa staat te koop op Funda voor een prijs van €1.685.000, dus dat wordt diep graaien in die portemonnee. Maar het is het zeker waard.

Hieronder vind je een aantal foto’s (bron: Funda):

watervilla-eetbar
Bron: Funda
watervilla-keuken
Bron: Funda
watervilla-woonkamer
Bron: Funda
watervilla-buiten
Bron: Funda