Een watertoren in Middelburg als slaapplek

Ja, je leest het goed: een watertoren als slaapplek. Een watertoren is een vrij hoog gebouw dat veel water opslaat voor steden en dorpen. Het heeft bovenaan een soort tank die ervoor zorgt dat er een constante waterdruk komt in de leidingen, waardoor de mensen goed water hebben. Watertorens zijn niet meer echt van deze tijd, maar dat betekent niet dat ze geen andere functie kunnen krijgen. Deze watertoren dient nu als prachtig verblijf.

watertoren

In het Middelburg, de hoofdstad van de provincie Zeeland, vind je deze moderne watertoren. In deze romantische slaapplek kan je met maximaal zes personen verblijven. Het heeft genoeg ruimte voor het hele gezin, met een badkamer, toilet en een soort dakterrasje. Kortom, eigenlijk alles wat je nodig hebt.

Ook wordt deze woning goed beoordeeld door de gasten. Gemiddeld krijgt deze slaapplek een 8.9 van de 10 sterren, een aanrader volgens vele klanten. Ook biedt het boeken veel flexibiliteit, want je zou binnen 24 uur kosteloos de boeking annuleren, mocht je van gedachten veranderen.

watertoren

De normale prijs per nacht komt uit op 370 euro. Wil je echt alles weten over deze mooie moderne slaapplek? Check hier voor meer informatie over dit prachtige verblijf in Middelburg of bekijk de foto’s hieronder:

overnachting middelburg watertoren

watertoren

watertoren