Humor

Humor is echt iets waar een man naar zoekt in een vrouw. Mannen zijn namelijk gek op vrouwen die hen een goed gevoel geven, en hoe kun je dat beter doen dat met humor. Maakt ze de ene na de andere goede grap en is het met haar nooit een saaie boel, dan zit je helemaal goed.

Waardering

Een goede, gezonde relatie draait natuurlijk om waardering voor elkaar, en wij vinden het dan ook heel erg fijn als vrouwen uitspreken dat zij het waarderen wat ze doen. Of het nu om grasmaaien gaat, een cadeautje of een klus op het werk, een complimentje is wel zo fijn op zijn tijd.

wat zoekt een man in een vrouw

Geïnteresseerd zijn in je hobby’s

Mannen en vrouwen hebben vaak andere interesses. Dit kan in een relatie soms wel eens de nodige frustratie opleveren en daarom waardeert een man het dan ook enorm als een vrouw wel enige interesse heeft in zijn hobby’s. Vraag bijvoorbeeld eens door en ga eens mee naar een voetbalwedstrijd.

Vergevingsgezindheid

Mannen houden niet van vrouwen die na een ruzie – die nergens over ging – na drie dagen nog steeds boos naar hem kijken. Sterker nog: uit onderzoek blijkt dat mannen het echt heel onaantrekkelijk vinden als vrouwen dit doen. Mannen praten het gewoon liever uit, en klaar is kees.

Goed advies

Nog iets wat een man écht zoekt in een vrouw: goed advies kunnen geven. Mannen vinden de mening van een vrouw namelijk erg belangrijk, vooral wanneer hij gevoelens voor diegene heeft. Naast liefde verlangt een man dus ook echt naar een vrouw die hem goed kan adviseren in belangrijke zaken in zijn leven, zoals werk.