Waar gaat Avatar 2 over?

In 2022 is The Way of Water uitgekomen, geregisseerd door James Cameron. Meer dan 10 jaar nadat de Na’vi de menselijke invasie van Pandora door de RDA hebben afgeslagen, is Jake Sully nu de leider van de Omaticaya-clan. Vier jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel is er een hoop veranderd voor Jake en Neytiri. Samen hebben zij drie Na’vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en Neytiri doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te houden. Wanneer ze opnieuw bedreigd worden door RDA-mijnwerkers zijn ze gedwongen hun thuis te verlaten. Zo komen ze terecht in een geheel andere omgeving bij een rif, waar de Metkayina-clan woont.

The Way of Water is een prachtige film. Hij duurt wel drie uur lang, maar dat is het zeker waard. De film overtrof al onze visuele verwachtingen. Door de mooie beeldkwaliteit lijkt het net alsof je er echt in zit, niet alleen door 3D.

informatie over avatar 3 film

Dit is al bevestigd over Avatar 3

De kinderen van Jake en Neytiri spelen de hoofdrollen in Avatar 3 en de film is grotendeels al gefilmd. De regisseur heeft ook al bekendgemaakt dat hij een duistere kant van Pandora wil onthullen. In het tweede deel van Avatar denk je misschien dat alle andere Na’vi-clans net zo vriendelijk zijn als de bosbewoners en het zeevolk, maar de derde film zal dat idee al heel snel veranderen. Er zal ook een nieuw gemeen personage in de film komen. Het gaat om een gemene Na’vi van vuur. We hebben nu twee clans ontmoet, maar zal er dus ook nog een vuur-clan komen?

Er is bekend gemaakt dat het vuur zal worden vertegenwoordigd door de Ash people Na’vi. James Cameron vertelde dat tot nu toe dat alleen de goede kanten zijn getoond van de Na’vi, maar daar wil hij wat verandering in brengen. Het is wel al definitief dat de film uitgebracht zal worden in 2024, geen 13 jaar wachten dus gelukkig.