Wat vinden vrouwen van kleine mannen?

Misschien zit je er zelf helemaal niet mee, maar je vraagt je wel af wat de dames ervan vinden. Een no-go of vinden ze een kleinere man wel prima? We weten zelf ook wel dat een langere man nou eenmaal boven de rest uitsteek, maar dat hoeft alleen niet te zeggen dat de kleinere man te kort doet, toch?

Laten we beginnen met de eerste vraag: wat is klein? Klein, klein. Het is maar wat je klein vindt. Volgens artsen ben je dat pas als je kleiner bent dan 1.66 m, maar iedereen heeft uiteraard zijn eigen mening over wat klein en wat groot is. Voorbeeld: als een vrouw 1.80 m is en een man 1.75 m, dan kan die man gewoon door de vrouw als ‘klein’ beschouwd worden. De ene dame zegt het gauwer dan de andere en je kunt er helaas niks aan doen. Ben je benieuwd of je voor een Nederlander lang of groot bent? Bekijk dan de gemiddelde lengte van de Nederlandse man.

Langer = sterker

Goed nieuws hebben we even niet, want vrouwen vinden langere mannen simpelweg aantrekkelijker. Maar neem het ze niet kwalijk, want het begon bij de oervrouw. Zij zocht toen al een langere man. Ze dacht namelijk dat ‘ie sterker was waardoor zij en haar kinderen meer kans hadden op overleven. Dat is ook de reden waarom het tegenwoordig zo ingebakken is in het systeem van de vrouwen.

Maar dat geldt niet voor iedereen. Hoe heeft Zayn Malik het met Gigi Hadid dan voor elkaar gekregen? Of Tom Holland met Zendaya? Hierbij hebben we wel goed nieuws, want het gaat niet om hun geld. Lengte is een leuke bonus, maar het kan overrated zijn. Het is waar dat veel lange vrouwen zeggen dat ze geen kortere mannen daten, maar als een man van 160 cm super leuk en zelfverzekerd is – en haar aan het lachen kan maken – zal je lengte haar minder boeien. Succes mannen!