Wie is Dee van der Zeeuw?

Dee is een prachtige vrouw die bekend staat als zangeres, influencer en YouTuber. Ze is 25 jaar oud en ze begon op 12 februari haar eigen YouTube-kanaal omdat haar muziek verloren ging tussen de video’s van haar ex-vriend Enzo Knol. De vijfjarige relatie van haar en Enzo is in 2018 beëindigd. Momenteel heeft ze een relatie met haar vriend Lars, met wie ze een kind heeft.

Nadat Dee een tijdje gebruik maakte van haar YouTube-kanaal besloot ze te gaan vloggen. Dat deed ze om mensen te informeren over het leven van een influencer en ze mee te nemen achter de schermen. Sindsdien uploadt ze elke zondag om 8 uur een weekvlog. Op haar YouTube-kanaal heeft ze ruim 350.000 abonnees. Netjes!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Het prachtige huis in Zeist

Dee heeft in 2019 samen met Enzo deze woning gekocht. Voor de woning hebben ze destijds 339.500 euro betaald en ze liet daar een hypotheek op vestigen van 275.000 euro. Dee hoopt met de verkoop een lekker winstbedrag in haar zakken te steken. Maar dan volgt de vraag: wat krijgt ze dan voor deze woning? De huidige vraagprijs op Funda bedraagt 620.000 euro.

Het is een twee-onder-een-kapwoning met aan de achterzijde een soort tuinhuis. Het tuinhuis is voorzien van een overdekt terras met een open haard en een buitenkeuken. Dat is natuurlijk heerlijk. De oppervlakte van het huis bedraagt 114 vierkante meter en het geheel heeft drie verdiepingen plus een kelder. De woning beschikt over een prachtige leefkeuken met openslaande deuren die leiden naar de grote achtertuin van 147 vierkante meter.

Nog een groter voordeel is dat het centrum van Zeist op loopafstand ligt. Het huis van Dee ziet er prachtig uit en ze heeft zeker weten een goede smaak. Ben je benieuwd hoe de rest van het huis eruit ziet? Neem dan een kijkje naar de foto’s hieronder of kijk op de website van Bekende Buren:

dee verkoopt haar prachtige huis 2

huis van Dee Instagram