Bikini Barbie Linsey Donovan

Linsey Donovan is een populair model, social mediapersoonlijkheid, TikTok-ster, YouTuber en volwassen content creator. Ze is vooral bekende onder de naam Bikini Barbie. Ze kreeg deze naam omdat veel mensen de gelijkenissen zien tussen haar en de welbekende barbiepop. Toen ze 18 jaar was verhuisde ze naar Florida zonder enige stuiver op zak. Toen ze begon met modellenwerk op social media stroomde het geld al snel binnen.

De inmiddels 23-jarige Linsey bezit momenteel vier huizen die meer dan $7 miljoen waard zijn, vertelde ze aan Truly. In haar huis in Florida heeft ze een barbie roze kamer met een oppervlakte van bijna 186 m². Dat is meer dan de gemiddelde oppervlakte van een normaal huis. Als je dacht dat het niet gekker kon, dat kan het wel. Haar honden hebben een eigen kamer die aan haar kamer grenst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Linsey Donovan (@linsey99forever)

Naast de huizen heeft ze ook een autocollectie ter waarde van $450,000. De eerste auto die ze kocht was een Mercedes S65 V12, die $250,000 kostte. Linsey was toen slechts 19 jaar oud. Verder heeft ze ook haar droomwagen, een Ford Ranger Raptor, gekocht voor $100,000. Sinds ze haar modellen carrière is begonnen heeft ze ruim $90k uitgegeven aan kleding en $46k aan make-up. Kortom: de dame weet niet alleen hoe ze geld binnen moet halen, maar ook hoe ze het easy spendeert.

De carrière van Linsey Donovan

Haar YouTube-content bestaat vooral uit make-up tutorials, vlogs en het passen van bikini’s en designer jurken. In 2020 werd ze lid van Onlyfans en Patreon en al snel groeide haar fanbase. Mensen zijn klaarblijkelijk fan van de look van de blondine.