Vrouwen vinden romantiek wel degelijk leuk

Het is tijd om aan de bak te gaan, want uit onderzoek is gebleken dat een heel groot deel van vrouwen het ontzettend leuk zouden vinden wanneer hun man wat romantischer zou zijn. Doen dus, want wie wil nou zijn meisje niet gelukkig zien?

 

Mocht je nog wat extra motivatie nodig hebben om die stap te zetten: wanneer jij je partner romantisch verwent, zal het in bed ook een stuk spannend worden. Wie weet trekt ze aan het einde van de avond nog die ene lingerieset aan die ze al eeuwen in de kast heeft liggen.

Romantische gebaren en cadeaus voor je vriendin

Mocht je denken aan een vijfsterrenhotel met rozenblaadjes, gevuld bad en een hoop nattigheid: dan zit je wel goed. Maar niet iedereen kan zich dat veroorloven. Logisch, want het is ook een duur uitje. Als het om romantiek gaat, willen vrouwen echt niet dat je honderden euro’s uitgeeft. Sterker nog: ze willen gewoon dat je moeite neemt, en een happy ending natuurlijk. Dus, wij gaan je op weg helpen met wat vrouwen nou écht romantische cadeaus of gebaren vinden

1. Een bosje bloemen

Standaard, maar wel waar: vrouwen willen gewoon bloemen krijgen. Het hoeft niet eens duur te zijn, het gaat om te attentheid en moeite. Het fleurt ook nog eens jullie huis op en geeft aan dat je aan haar denkt.

romantische cadeaus

2. Kaarsen

Wat je ook gaat doen, volgens vrouwen is kaarslicht een onmisbaar onderdeel van de romantische ervaring. Ben je dus van plan om een privé massage te geven of wil je gewoon lekker op de bank chillen? Dim het licht en steek wat kaarsen aan. Zet een achtergrondmuziekje aan en je hebt al een gelukkige vrouw thuis. Zo simpel is het.

3. Kook voor haar

Misschien ben jij wel de chef-kok thuis, maar kook een avondje uitbundig voor je partner. Dek de tafel (vergeet geen kaarsen) en verras je partner met een overheerlijke maaltijd. Zorg er voor dat het thuis een vijfsterrenrestaurant wordt. Je zult zien dat je vriendin dit zal waarderen.

welke cadeaus zijn romantisch

4. Een romantische picknick

Geen goed idee voor de winter, maar wanneer het lekker weer is kun je er voor kiezen om je lover te verrassen met een picknick. Zorg voor genoeg eten, drinken en alle benodigdheden er om heen. En, natuurlijk een kleedje en wat kussens. Kies van tevoren een romantisch plekje uit. Het zou geen verrassing meer zijn als je je partner nog moet vragen of zij nog een leuk plekje kent. Voorbereiding is belangrijk.

5. ‘Ik sta over 10 minuten bij je’

Vrouwen vinden het geweldig wanneer je zelf met een date-idee komt. Denk aan een middagje schaatsen of een avondje bowlen. Het kunnen de gekste dingen zijn. Maar wat ze vooral leuk vinden is al het spontaan is. Wonen jullie niet samen? Verras haar dan door een appje te sturen dat je haar binnen zoveel minuten komt ophalen.

Let wel op: heb je nou zo’n vriendin die uren de tijd nodig heeft om zich klaar te maken? Geef haar dan iets meer tijd. Denk dan eerder aan ik-haal-je-vanavond-om-negen-uur-op appje.