Wat vinden vrouwen opwindend?

Er zijn heel veel verschillende manieren om een vrouw in the mood te krijgen. Ook verschilt dat per vrouw en wordt dat beïnvloed door verschillende factoren, zoals stress, emoties, hormonen. Je zal de ene keer dan ook meer succes hebben dan de andere. Een vrouw opgewonden laten voelen kost werk.

Net als wanneer je aan een nieuwe baan begint zul je in het begin moeten observeren, je verdiepen in de stof, vragen om feedback en wanneer iets niet werkt een alternatief uitproberen. En als je goed je best doet kom je er vanzelf achter wat werkt en wat niet. Zo gaat dat ook bij het opwekken van lust bij een vrouw. Lees met ons mee wat je kunt doen.

 1. Het begint buiten de slaapkamer

  Vrouwen verstaan onder voorspel veel meer dan even ‘voelen’ net voordat je aan daad begint. Hoe langer het voorspel duurt, hoe beter. Dus zelfs als je op de bank zit en je zou later op de avond met je partner willen vrijen, dan begint het voorspel nu. Streel haar terwijl je film kijkt, bijt haar zachtjes in haar oor, raak haar aan wanneer ze langs je loopt en zoen haar intens, maar laat zien dat je verder (nog) geen intenties hebt. Het zal haar (onbewust) in the mood brengen en naar je laten verlangen waardoor jij later op de avond sowieso in de prijzen valt, misschien zal zij tegen die tijd nog wel veel meer zin hebben dan jij. Let maar op.

  Wil je het plezier vooraf nog langer rekken? Verleid haar in de ochtend vast door haar te strelen en te zoenen, maar zeg dan dat je geen tijd hebt want je moet vroeg beginnen met werk. Of als je weg bent stuur haar een spannend berichtje. De rest van de dag zal ze aan niets anders denken dan aan wat ze ’s avonds allemaal met je wil doen.

  tips voor goede seks

 2. Op naar bed

  Het is zover, jullie zijn beide klaar voor actie. Sommige vrouwen hebben zo’n hoog libido dat fysiek voorspel niet nodig is, maar bij de meesten zorgt het ervoor dat ze tijdens de daad (meer) kunnen genieten. Dus hou daar rekening mee en denk na over verschillende manieren van voorspel. Dat kan zijn door jullie wel al uit te kleden maar haar alleen nog maar te begeren. Zeg dat ze op bed moet gaan liggen, zoen en streel zachtjes haar hele lichaam, de binnenkant van haar dijen, en maak haar zo opgewonden dat ze het niet langer houdt. Vertel haar ondertussen hoe aantrekkelijk je haar vindt. Uiteraard kun je dan overstappen naar honk twee of drie (als je dat tegelijk kan maak je haar nog gelukkiger en wind je haar nog meer op), maar misschien is ze ondertussen wel zo opgewonden dat het niet eens meer nodig is. Twijfel je daarin? Bij twijfel altijd doen, dan ben je er in ieder geval zeker van dat ze erna écht klaar is voor de volgende stap.

 3. Je doet het samen, niet alleen

  Zeker met een eenmalige fling (maar ook in relaties) is het soms een uitdaging om er binnen een korte tijd achter te komen wat de wensen zijn van een vrouw, wat maakt dat mannen het soms makkelijker vinden om gewoon te doen wat voor hunzelf veilig voelt, en om die eindstreep te halen. Dat is kiezen voor de makkelijke weg, bovendien vergroot het de kans dat de opwinding bij de vrouw niet lang blijft hangen.

  calorieën verbranden seks

  We leggen het je uit met een voorbeeld. Stel, je moet voor je nieuwe baan voor het eerst een presentatie geven. Je hebt voor het onderwerp onwijs veel passie, maar omdat je je publiek niet goed kent en je niet de moeite neemt ze te leren kennen sprínt je door de stof heen. Je wil koste wat het kost zo snel mogelijk die eindstreep halen. Je intentie was goed, inhoudelijk was het best prima, alleen doordat je het podium niet omarmde en niet inspeelde op de reactie van je publiek, voelde het voor het publiek enigszins afgeraffeld en kwam je juist wat onzeker over (ondanks dat je je tekst goed kende). Kortom, dat kan beter.

  Hetzelfde geldt wanneer je met een vrouw naar bed gaat die je intiem gezien nog niet goed (genoeg) kent, en soms zelfs wanneer je die wel al langer kent maar je simpelweg onzeker bent om openlijk te communiceren (verbaal of op andere manieren zoals lachen, de tijd nemen, haar aankijken). Het gevolg hiervan kan zijn dat je door je onzekerheid binnen jezelf keert, de ander niet echt in de ogen aankijkt en je vooral focust op de daad zelf. Vrouwen voelen dat, wanneer je teveel bezig bent met of je het goed doet (lees: je tekst), en niet in het moment zelf zit. En wat voor jou best prima kan lijken kan dan bij de vrouw de indruk wekken dat je alleen maar bezig bent met jezelf en niet met haar. Dat is jammer, zeker als jullie met een beetje toewijding en investering er iets heel leuks van zouden kunnen maken.

  vrouwen opgewonden

  Zorg dus dat je na het voorspel ook nog steeds je aandacht blijft richten op je partner. Kijk haar aan, let op haar reactie wat ze fijn vindt, zoen haar en geef haar het gevoel dat je haar (lichaam) begeert en dat je er niet alleen in zit (letterlijk en figuurlijk) voor de climax, maar ook voor de weg ernaartoe. Gebeurt er iets ongemakkelijks? Net als dat je tijdens die presentatie op werk beter een ongemakkelijk moment kan benoemen dan verbloemen is het in bed ook beter om dat te doen. Lach er samen om en ga rustig verder. Door met deze dingen rekening te houden creëer je bij haar niet alleen opwinding, maar dan behoud je het ook.

  Opwinding zit voor vrouwen in toewijding, verlangen creëren, begeerte en een intieme connectie. Hoe meer aandacht je geeft aan alles wat buiten de daad zelf om valt, hoe beter het wordt voor haar en daarom ook voor jou.