Er is een aantal dingen waar je echt aan moet denken voordat je het nieuwe jaar in gaat. Daarom maakten wij een lijstje om ervoor te zorgen dat je het volgende kalenderjaar direct goed van start gaat. Check it out:

1. Bedenk je goede voornemens

Natuurlijk heeft bijna iedereen goede voornemens voor het nieuwe jaar. Het is goed om ze te bedenken voordat je het nieuwe jaar in gaat. Het belangrijkste is dat je deze voornemens ook echt realiteit maakt.

wat regelen voor begin nieuwe jaar 2022

2. Sportabonnement afsluiten

Om er toch voor te zorgen dat je je goede voornemens toch volhoudt, is het verstandig om misschien al voor het nieuwe jaar te beginnen met je voornemens. Zonder enige twijfel dat er op je lijstje “meer sporten”, “afvallen” of “fitter worden” staat, dus daar kan een abonnement je mee helpen. Sluit hem in het oude jaar al af, dan kan je het nieuwe jaar direct fris beginnen. Zorg er bovendien voor dat je ook rekening houdt met je voeding. Een goed begin is het halve werk.

3. Fix je zorgverzekering

Dit is een punt dat vaak vergeten wordt. Onterecht, als je het aan ons vraagt. Je kan namelijk flink wat geld besparen wanneer jij een nieuwe zorgverzekering afsluit. Elk jaar moet je dus zorgen dat je goed naar je zorgverzekering kijkt, dus ook voor je zorgverzekering in 2022.

Zorg dat je goed naar verschillende zorgverzekeringen kijkt en ze vergelijkt op verschillende pakketten. Hierbij dien jij te weten wat wel handig is voor jou. Moet je vaak naar de tandarts, houd hier dan rekening mee.

4. Koop je oudejaarsslot

Misschien is dit jaar nog wel je geluksjaar en win je een heleboel geld. Zorg dus dat je je Oudejaarslot koopt en dat je bedenkt wat je gaat doen met het geld dat je misschien wel wint.

promotie maken in 2022

5. Zorg dat je stappen maakt op werk

De kans zit er dik in dat je die miljoenen toch net niet te pakken krijgt en in 2022 terug naar je werk moet. Zorg er daarom voor dat je stappen maakt op werk. Ga voor die salarisverhoging, probeer een hogere functie te krijgen en neem al je vakantiedagen op die je niet mag meenemen naar het nieuwe jaar. Mocht je toch op zoek zijn naar wat nieuws, zorg dat je sollicitaties stuurt naar bedrijven waar je graag zou willen werken en misschien begin je het nieuwe jaar wel bij een nieuwe baas.