Een oplossing voor een groot probleem

Een van de meest opmerkelijke nieuwe opties, mogelijk gemaakt door DeFi-ontwikkelingen, is voor mensen zonder bank in Zuid-Oost Azië. In totaal hebben meer dan 70% van de Zuid-Oost Aziaten toegang tot beperkte financiële middelen. Dit is een groot probleem dat opgelost moet worden. Met meer dan 400 miljoen internetgebruikers, waarvan 90% internet gebruikt op een smartphone, zouden er veel kansen liggen. En zo is dat. De digitale trend, samen met de blockchain technologie van Evrynet, biedt een mogelijkheid om financiële middelen te verhogen in Zuid-Oost Azië. Hier biedt Evrynet de oplossing voor door met het beste CeDeFi financiële service-infrastructuur in Zuid-Oost Azië (en de rest van de wereld) te komen.

 

Hoe werkt Evrynet?

Evrynet is gebaseerd op een peer-to-peer gedistribueerd netwerk. Iedereen en elke organisatie kan Evrynet-nodes aanbieden om zich bij Evrynet aan te sluiten. Evrynet-nodes zijn in beheer van smart contract executies en de opslag in ruil voor servicekosten. Hoe meer Evrynet-nodes zich bij het netwerk aansluiten, hoe meer opslagcapaciteit er zal zijn. Via Evrynet templates, SDK’s en API’s, verzorgt het platform simpelere bouwblokken voor het genereren van smart contracts, multi-agent interacties en handel. Evrynet-serviceproviders kunnen op maat gemaakte financiële smart contracts voor microbankdiensten opstellen met behulp van de SDK’s/API’s van Evrynet.

Evrynet

 

De mensen achter Evrynet

Evrynet is in 2018 bedacht als een nevenproject van Lightnet, een protocol dat gericht is op het stimuleren van wereldwijde transacties. De oprichters van Lightnet zagen dat er behoefte was aan open-source financiële bouwstenen. Ook konden ze zich voorstellen dat Evrynet een cruciaal onderdeel zou worden in de ontwikkeling van een CeDeFi-ecosysteem en liquiditeitsnetwerk. Chatchaval Jiaravanon en Tridbodi Arunanondchai, de founders van Evrynet, hebben een verscheidenheid aan ondernemingen en initiatieven in zowel crypto als buiten crypto gecreëerd. Handen vol ervaring dus!

Ook hebben ze een team van professionals samengesteld met verschillende ervaringen. Mensen met technische en commerciële expertise in crypto, fintech en investeringen. Dit wordt gedaan zodat Evrynet gebouwd wordt op een stabiele basis en uitgevoerd kan worden om hun doel te realiseren.

 

“We zijn verheugd dat Muharem en Samuel zich bij het technische team hebben gevoegd, terwijl Geoff in de adviesraad zit. Dit is een cruciale stap om ons te helpen ons doel te bereiken om Evrynet en Evry.Finance te ontwikkelen om nieuwe en opwindende financiële producten aan te bieden”, aldus Korapat Arunanondc hai, projectleider Evrynet

 

De visie van Evrynet op lange termijn

In tegenstelling tot veel andere initiatieven, heeft Evrynet al de steun van veel grote spelers en partners in de markt. Velen hiervan hebben aanzienlijke blokkeringsperioden voor hun investeringen. Mensen zoals zij voelen zich aangetrokken tot het project omdat ze geloven in de visie en het team dat eraan werkt om dit te realiseren. Er zijn ook verschillende gerelateerde projecten die tot doel hebben het financiële ecosysteem als geheel uit te breiden. Een voorbeeld daarvan is Evry.Finance en hun eigen DApp. De app richt zich op het verbinden van institutionele beleggers met de DeFi-wereld. In de app vind je functies voorbehouden aan instituties zoals institutionele en multi-sig-portefeuilles, slimme zakelijke contracten en een Hybrid DEX met orderboek en AMM/DMM-pool.

Het platform beschikt ook over een nalevingsgebied (KYT en zero-knowledge assistance), evenals een selectie van financiële producten met verschillende looptijden en rendementsinstrumenten. Geen zorgen! Individuele eigenaren en investeerders zijn ook inbegrepen in hun plannen. Evrynet werkt ook met Stellar waardoor XLM-tokenhouders kunnen deelnemen aan het DeFi-universum. Ook introduceren ze een Stellar-liquiditeitspool, die eerst nog niet beschikbaar was. Genoeg innovaties en plannen, dus niet geheel onverstandig om Evrynet in de gaten te houden de komende tijd.