Wat eet Chris Hemsworth op een dag?

Chef-kok Dan Churchill is de man die verantwoordelijk is voor de recepten van Chris Hemsworth wanneer hij moet bulken voor zijn rollen in Marvel-films of Extraction. Als je een van die mensen bent die de gerechten van de acteur wil namelijk, zegt de chef: “Je moet onthouden: iedereen is anders.” Volgens Churchill eet Chris meer dan 5.000 calorieën per dag. Dit is niet weggelegd voor iedereen. Verhoudingsgewijs krijgt hij 50-55% koolhydraten binnen, 20-30% vet en 20-30% proteïne. Hemsworth eet maar liefst 4 grote maaltijden per dag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Voor het ontbijt eet hij 1 of 1,5 kopjes havermout samen met amandelboter en hennepzaad voor de goede vetten. En natuurlijk zal Chris Hemsworth vaak die shake nemen, waar jullie allemaal zo nieuwsgierig naar zijn. De shake in kwestie is een gezouten karamel dadel smoothie, die absoluut geweldig klinkt.

Als je het zelf wil proberen, dan kun je een melk naar keuze gebruiken, dan havermout, dan vanille-extract, vanille-proteïne poeder en een snufje zout. En het geheime ingrediënt waar Chris zo gek op is, is dadels.

Voor zijn eerste lunch eet hij een gebakken kipschotel. Geweldig om te bulken met al die koolhydraten en proteïne. De shake komt terug voor lunch nummer, twee samen met een zalmschotel met bruine rijst. Voor het avondeten is het meestal een stir fry met veel kip. En ja, de Hemsworth krijgt ook een toetje. Wel een gezonde natuurlijk, namelijk pindakaas koekjes en dadel repen.

Ook liet de acteur zijn work-out zien. Geen wonder dat hij zo beestachtig groot is!